Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    Ez úton szeretném megköszönni ZSmester89 kollegának segitségét, hogy idejét nem sajnálva átjött hozzám és a rendszerbe illesztve tesztelhettem a Med600x3D lejátszót!

    Felmerült egy kérdés. Használ-e bármelyikőtök Harman Kardon házimozierősítőt HDMI kábellel csatlakoztatva 600/800/1000 lejátszóval?
    Nálam van egy jelenség, hogy véletlen szerűen pattog a hang, elmegy a kapcsolat hangbemenet szinten az erősítő szerint, HDMI csatlakoztatva. Azt tapasztaltam, hogy ha a video beállitásoknál 8 bites szinmélységet adok meg, megszűnt a probléma. Ha 10re tettem, akkor visszatért. ha 12 bitre állitottam, szinte azonnal megjelent a szaggatás, folyamatos forrás elvesztés jelensége.

    Én arra következtetek, hogy a lejátszó a nagyobb számitási terhelés miatt mint ha nem tudná megfelelően tartani a szinkront a hangadatcsomagok lejátszásánál, ezért amikor az erősitő egy csomagnál nem kap időben adatpakkot, úgy veszi, mint ha megszűnne a hangjelfolyam, majd mikor jön egy új packet, újraszinkronizál és lejátszik megint.

    Kérlek próbáljátok ki. és irjátok meg tapasztalatotokat.
    Köszönöm.

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák