Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz Cray Tyler #4368 üzenetére

    FONTOS - attól, hogy neked tetszett, sajnos ez egy nagyon rossz befejezés - minden szempontból. és ezzel nem azt mondom, hogy a te élményed nem ért semmit. örülök, hogy tetszett és tök jó, hogy van, akinek bejött. nem hiszem, hogy hülye vagy, mert élvezted a játékot. erről ennyit.

    igen, a Wing Commander az interaktív mozi, (játszottam vele, még a megjelenése táján) a Mass Effect meg nem az. csak az utolsó 15 perc. addig viszont a játékos alakítja a történetet, a saját döntéseivel. nem egyetlen előre megtervezett utat jár be és nem csak statiszta a történetben, hanem ő alakítja. az első és a második részben, sőt a harmadik rész nagy hányadában is. attól, hogy az amatőr lezárás miatt a világon semmi jelentősége nem lesz az addigi döntéseidnek, még nem csinál interaktív mozit a játékból. ha ezt nem érted, akkor...akkor nem érted, mindegy. de nincs igazad. ez nem nézőpont kérdése.

    én az egész harmadik részben arra számítottam, az első perctől kezdve, hogy Shep úgyis meghal a végén. nem hittem el, hogy túlélhet ekkora fenyegetést. amúgy is arra gondoltam, hogy ha úgy alakul a dolog, simán feláldozom magam a galaxisért. így álltam neki. ehhez képest 5800 körüli assettel fejeztem be, ami bőven elég volt a "legjobb" befejezéshez. az én Shepardom túlélte, elsőre. mégis azt mondom, hogy szar a vége.

    komolyan mondom, hogy vedd a fáradtságot és olvass utána annak, hogy miket kifogásolnak az elégedetlenkedők a befejezéssel kapcsolatban. vannak érveik. összeszedett gondolataik. itt nem csak egy örök elégedetlen maximalista geek banda nyafog.

    és nem, nem érted mi a kínja a többi playernek. fogalmad sincs róla, ha szerinted ez egy méltó befejezés. tényleg, személyeskedés nélkül - nem tudom, hogy érted-e, felfogtad-e, végiggondoltad-e akár egy percig is bármelyik befejezés következményeit, azon túl, hogy mondjuk 1000 óra Mass Effectezés után nem tűntek fel az ellentmondások. ez a része nem is ízlésvita, ezek tényszerű, ordas nagy hibák a játékban. nem értem, miért nem veszed észre, a védhetetlent véded.

Új hozzászólás Aktív témák