Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Cray Tyler #4343 üzenetére

    SPOILER

    Az általad "heppiend"-ként aposztrofált végkifejlet hiánya szerintem csak max az éretlenebb korosztálynál merülhet fel, mivel itt nem az volt a konfliktus oka, hogy jujj, Pásztor kapitány meghalt vagy nem, megmozdult a mellkasa, ja most mi lesz?!?

    A véggel szimplán csak annyi probléma van ,hogy inkoherens az azt megelőző történeti szállal, ergo a játékos úgy érezheti, hogy most mire fel volt az a sok döntési mechanizmus amin át kellett izzadnia magát, ha a végén azzal szembesül, hogy ennyi erővel lehetett volna ezt a játékot sima Mario módra is játszani.

    A másik meg az, hogy a korábbi epizódokban Sheparddék a lábszárukat lefosták abbéli erőlködésükben ,hogy eredményesen szembe tudjanak szállni egy azaz 1 reaperrel és a collektorokkal, majd most meg sikerülni nekik legyőzni a reaperek számbeli fölényét???
    Aki hisz még a mesékben az persze hihette, hogy itt mekkora happy end lesz a végén, de én azt vártam ,hogy itt csak akkor lehet happy finish, ha az írók, vmi elképesztő nagy fordulatot visznek be a sztoriba, pl.megjelenik a télapó, a húsvéti nyuszi és Black Jesus és egyesült hatalmukkal száműzik a kaszásokat egy fekete lyukba vagy vissza az országházba.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák