Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz leviske #4168 üzenetére

    figyelj, nem akarok vitázni, nem írom le századszorra is, milyen elképesztően hatásosan nyírta ki az egész addigi játékot/sztorit a befejezés. gyakorlatilag értelmetlenné tette az egészet. ablakon kidobott idő lenne, ha nem élveztem volna, amúgy az első kettő és a harmadik rész nagy részét. keress vissza, többen, többféleképpen leírták.

    azért hála égnek nem volt 40k, az első kettőt steam akcióban vettem kb. 5-ért, a DLC-k megint 5k-ba kerültek és ez a gyűjtői meg 15,5 volt.

    SPOILER VESZÉLY

    de hát mondd meg, most mit csináljak? kinyiffantották az egész galaxist gyakorlatilag. ezek után nem tudok leülni az újabb 2-3 ezres árú majdani DLC elé, hogy visszafoglaljam az Omegát, vagy ilyesmi. lehet, hogy én vagyok a hülye, de most az én hibám, hogy megkedveltem egy világot, és örültem neki és tök jó volt, mert rendesen meg volt írva és élt és lélegzett az egész, millió lehetőséggel...és miután az egészet hülyén, vagy szándékosan eltörölték, szereplőkkel és mindennel együtt, ráadásul ostoba módon, szóval ezek után nincs már kedvem foglalkozni vele? ennek a mesének vége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák