Új hozzászólás Aktív témák

  • Jaffa75

    őstag

    válasz Qru #45482 üzenetére

    egy órára (nem hatra érek oda) én is benézek ha lehet.. :P úgysem voltam még ilyenen!

    45485: amikor nyáron faterom odaadta a féltet kincsét (220 CDi Merga), és az előttem a kereszteződésben balra kanyarodó, majd meggondolva magát visszatolató :Y S80--as Volvo nekem tolatott, akkor nálam is lila köd lett.
    A dolgot csak fokozta, hogy már messziről (1 méter volt még) láttam hogy nem tudja mi van vele, ezért rátenyereltem a dudára - elmondom hogy azt csak mi hallottuk... :W Nekünkjött, majd tolt egy egyest és irány előre.. Merci D-be, trepni, majd be keresztbe elé... Kiugrottam, hasonlóan annyit hallottam, hogy a lányom meg a feleségem annyit mondott hogy: Ne!! Csak leüvöltöttem a csávó fejét, bár kiszálltak még ketten de azok is nem voltak ott fejben! Az autónak nem lett baja szerencsére, mert nem tudom hogy álltam volna meg a 69 éves apám előtt!!

    Az éremnek 2 oldala van, ha veled történik más az aspektus! Igaz, én tettlegességig nem fajultam volna, de verbálisan simán gyalultam a csávót... A rend kedvéért A Balaton Sound utolsó napját követő reggel 10-kor történt - meg sem lennék lepve ha tele lettek volna még cuccal! :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák