Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
-
Kiskokó
veterán
Hát most bármi ami felmerült probléma, hogy nem fogadnak ki / be utalást egyéb szabályozások, törvénymódosítások stb miatt az mint a Revolutenál volt.
De csak azt tudom mondani, amit olvastam.
De ha azt mondod még mindig jó és megéri használni akkor ránézek majd. Esetleg Privátban ha tudsz dobnál egy "gyorstalpalót", hogy éri meg használni.
Váltó - Revo - OTP simán? vagy mi a "trükk"?
Köszi
ÓÓÓÓÓÓ Bocss. Igen, ha nézed az írásaim. Láthatod mindenhol, hogy milyen tanulatlan suttyó vagyok és nem ismerem a helyesírást .
Bár szerintem a kontextustól függően ebben az esetben akár helyes is lehetne. Tudod néha sietségében vét az ember. Engem jobban zavar, ha valaki nem képes ékezettel írni (Bármi is legyen a magyarázata) DE ÉRDEKES én mégsem szóltam meg....
Örülök, hogy ennyi szabad időd van, hogy erre tudtál szánni időt és megírtad!
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Köszi köszi
Igen igaz költhetem onnan is. Ránézek akkor mert már terveztem egy ideje amúgy.Az a rész már a Japán elektronikacég nevű kollégának szólt.
3800+:
Köszi neked is, remélem nem fog változni náluk ez a KYC dolog akkor.Mind mondtam, nem fogok szólni érte. Képes vagyok úgy is értelmezni a dolgokat, plusz nincs annyi szabad időm se, hogy ilyenek megszólásával foglalkozzak. Szóval nyugodtan (Szerintem csak a magukkal nem kibékült(vagy egyéb problémával rendelkező)emberek vannak görcsösen beindulva és játszák a "kössünk bele mindenbe" játékot a neten.)
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Pietrosz
addikt
This Could Hurt Ethereum | MEV Time Bandit Reorg
Ethereum at risk of Time Bandit Attack - Let's catch you up
Ezeket néztem meg plusz a videók alatti linkek. Gondoltam hátha valaki jobban érti mi is ez és elmagyarázza. -
kenwood
veterán
Milyen aranyok ?
Milyen valtozas?A gyengebbek kedveert leirom mashogy.
Ha nekem RVN coinra van szuksegem, akkor mit fogok banyaszni ?
RVN-t ?
Dehogyis.
Azt banyaszom, ami dollarban a legtobbet hozza,es atvaltom RVN-re.
Annyira azert nem volt bonyolult az elozo sem.#69392
Nem erdemes ket tapra kotni a kartyat. Kicsi az esely, hogy gaz lesz,de kar ezzel jatszani.
1000 ft. egy 6 pin to 2x 8 pin kabel.Az add2psu nem koti ossze a tapokat.
Az alaplap kuld egy jelet a tapnak inditaskor, az add2psu ezt a jelet osztja kette.Nekem egy egyszeru muanyag van helyette. Ennek annyi a hatranya, hogy igy a tap azonnal indul,ahogy aramot kap. Mivel wifis konnektorba van dugva a rig,igy ez nekem nem problema.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Wackond
tag
Ezzel nem fogok, a 70TI LHR-es széria, nem ETH-ra vettem.
Hive alatt túrok vele ERG-t tegnap óta, 182-185mh @175w.
Aktuális OC Hive alatt core -800 mem +3000. 3db van, 1 Palit, 1 Giga és 1 Zotac.
A kérdés hogy van-e már ezekkel másoknak tapasztalata, vagy ki-mit túr érdemben 3070TI kártyákkal, vagy várjam meg Redpanda 70ti rigjével elért legjobb eredményeket?
3070 ár alatt jött, egyéb altokon wtm szerint többet hoz, mint a sima 3070 ETH-n. Az ERGOval szimpatizálok, bár pillanatnyi matek szerint a Raven jobb lenne, de így is eléggé fűtenek. Télen majd átállok Ravenre :D -
-
krepp
tag
Vigyázz, engem is átvert a whattomine, az van ugyanis, hogy mintha bizonyos kártyáknál az LHR sebességet számolnák.
És így már az ERGO a nyerő, nézd meg a kártyáidat egyenként, és látni fogod mire mennyit számol.Nálam a 3060-ra számolt csak 37Mh/s-t
Zombiban biztos nem éri meg túrni ETH-t,
RVN-t viszont sokkal inkább...
vagy ETC-t, ERGO-t aszem nem lehet[ Szerkesztve ]
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
BerserkGuts
őstag
nem nagyon lehet eth-n kívül mást szóval eth és van egy 3070-em hozzá
Azért kérdeztem mert binance ismerős mondta hogy ott nem vonnak egyből megy a számlára
viszont a nicehash-en átváltják btc-re meg vonnak belőle minden kifizetésnélmind1 most kipróbálom mit tud ez a bigyó.
A nicehash 2-3eurót szokott hozni btc-ben ami erősebb valuta most megnézem eth-ban mire képes a binance mennyit csákányol össze naponta aztán annál maradok ami többet hoz
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
prmcsk
addikt
Azért kiegészíteném:
Most is csinálja, csak a szívás az, hogy monitoron hiába látom a működést, ha a hive offline-ba teszi, nem is számítja a bányába...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Hurkaleves
őstag
Jó, hagyjuk a "csecsi" szót, lépjünk tovább. Egyszóval nem működik a rendszer. Ha elindítom a bányászást, 30mp múlva összeomlik a rendszer és csak fizikai újraindítás után tér észhez. A táp elég kell legyen, hisz a jelenlegi 6 kártyával 690 wattot kajál falból. A táp meg 1200 wattos, szóval van még tartalék. Sajnos nem tudom jobban leírni a hibajelenséget.
-
HyP3b0y
senior tag
-
Frozen
addikt
az árakat ahogy néztem nagyon drága ennyit szerintem tuti nem túr ki senki egy nap alatt amibe kerül, na meg még az is hogy szerintem nem véletlen árúlják őket hiszen ha neked is lenne egy rendszered inkább futatnád ,csak akkor adnád ki ha jobb bevételt lehetne a kiadásból beszerezni
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Laraxior
titán
Én semmitől, most este 1.91 a gázolaj... vége lesz az árstopnak, lesz otthon meglepetés, 800-ért literjét[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
csipesz2020
tag
Nem nagyon, még tanulom a dolgokat (nekem úgy jobban megy ha közben csinálom is). Azt gondoltam hogy ez az 1 kártya nem lesz megváltás.
Biztos lesz még ide is kérdésem, meg közben visszafelé is keresgélek mit hogy kéne és próbálkozok a beállításokkal.
A kifizetésekkel meg hogy mennyit mennyi idő alatt termel ami mehet már walletba még annyira sem értem.I am a ninja...shhh!>:O now i have to kill you.
-
Kami11
őstag
Ezért mondtam, hogy én sem hiszek a csodákban, de magát az oldalt, meg több cikkben is megemlítik mint megbízható oldalt. Ezért kérdeztem, hogy van-e valakinek tapasztalata, infója róla?
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Frozen
addikt
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest