Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LLam

    senior tag

    válasz mepet #6609 üzenetére

    "A pool operatorok egy dolgot áruljanak el nekem:

    Miért titkolják (ill. miért nem írják ki nagy betűkkel a főoldalra) a poolok a következő adatokat:
    pplns n=?
    auto threshold payment fee?
    free auto threshold payment limit?
    manual payment fee?

    És még egy kérdés: ha kockáztatom az erőforrásaim értelmes kihasználását azzal, hogy kis forgalmú altcoinokat bányászok, akkor miért ne kockáztatnék a coin osztási metódust illetően, tehát miért minden pool pplns? Miért nem találok simán prop poolokat?"

    huhhuuuu mepet!

    elég sok időm ráment, de a titkolt :U adatok a következők:

    a pplns n=? nem kiírható (tehát nem is tudom titkolni sem!), mert dinamikus típust használok:
    "PPLNS requires some settings to run properly. First we need to define a default shares count that is applied if we don't have a proper type set. Different dynamic types can be applied, or you can run a fixed scheme." továbbá "* Dynamic target adjustment allows the blockavg target to adjust faster to share counts while still tracking round share averages by using a percentage of the current round shares to alter the pplns blockavg target this is useful with the nature of many alt coins low and fast adjusting difficulties and quick round times reverse_payout is useful to even out payouts for fast round times when even steady miners are missing share submissions for the current round.."

    auto threshold payment fee?
    free auto threshold payment limit?
    manual payment fee?

    ez a három kérdés teljesen értelmetlen, mert nem a pool állítja be, hanem a bányászott coin hálózata, ami nem titok mert az adott coin whitepaper-ja tartalmazza.

    Remélem érthető amit mondani akarok: nem titkol senki semmit, mert a kérdéseidre a hálózat, whitepaper vagy a pool oldalán eérhető blokk információ választ ad.

    Kérlek, az enyhén támadóan fogalmazott kérdés feltevése előtt olvass sokat és ha még mindig nem tiszta akkor óvatosabban fogalmazva kérdezz! Kösz.

    Stay hungry!

Új hozzászólás Aktív témák