Új hozzászólás Aktív témák

  • LLam

    senior tag

    jóreggelit! ti aztán nem szaroztok, annyit írtatok egy nyomi éjjel alatt :D mikor alszotok?? :)

    én úgy vagyok ezzel a dologgal: "diff, másik coin jobb pár óráig, percig" etc. hogy a normál életvitelem többet ér. hosszútávon ha nem szakad össze minden a btc-től kezdve az összes altcoinon keresztül akkor a legstabilabb a legjobb, azaz az LTC. (ennek ellent mond hogy wdc-zek, mert a profit maximálás nálam is jelen van, illetve nem bízom abban, hogy egy normális sebességű ltc (értsd 100+ Mhs) poolt össze lehetne hozni magyar bányászokból..)

    jó lenne ha naplót írnátok h mikor mit bányásztatok, mibe mentetek át és az mennyit jövedelmezett! majd n idő múlva mellétennétek azt h mi lett volna ha ezen időszak alatt csak LTC-t (ami a legkevesebbet hoz a konyhára) bányásztatok volna. szvsz meglepődnétek h milyen kicsi a különbség (megkockáztatom még 10 MHs esetén is).

    annó nekem is volt ilyen dilemmám amikor btc-t még vga-val is megérte bányászni és egyszer csak megjelent az LTC.. annyit mondok nem bántam meg h btc-nél maradtam ;)

    ja és abban egészen biztos vagyok, hogy ti akik ma akármilyen cryptopénzt termeltek, milliószor jobban fogtok járni mint azok akik még csak nem is hallottak róla! ugyanakkor ehhez az is kell hogy terjesszétek az igét:

    Itt a kriptopénz korszak, a bankok dinoszauruszok! (amik halálra vannak ítélve!)

    Stay hungry!

Új hozzászólás Aktív témák