Új hozzászólás Aktív témák

  • ff-thomas

    aktív tag

    válasz Parano1d #21975 üzenetére

    Igen, bár talán ezeknek az élettartama (mármint amíg profitot termel) hosszabb, mint az ASIC-oké. Látva azt, hogy 3-4 éves kártyákkal még lehet profitot termelni, ugyanakkor a legújabb ASIC-okat is legfeljebb ingyen áram mellett érné meg üzemeltetni, az előző generációsok már az áram számlát se hoznák be, nemhogy az árukat, nemhogy profitot.. :)

    Én úgy látom a pandaminer spec-et olvasva, hogy tudja azt a hashrate-et, amit a normál kártyákból optimális esetben kihozunk. Btw valahol fórumon olvastam, hogy mobil (notebook-ba szánt) videókártyákból építik, tehát ezek vmi "RX 480M" kártyák, bár ennek a létezéséről meg nem találok hivatalos infót sehol.

    Kereskedni, spekulálni egyszerűbb lehet annak, aki ért hozzá. Én a kis kibányászott coinjaimmal eddig szinte mindig mellényúltam, ha próbáltam átváltani-adni-venni, úgyhogy a kereskedést nem erőltetem, nem vagyok jó ebben. Üzletépítés és pm az én asztalom. A GPU bányászatot kiszámíthatóbbnak tartom ebben a kiszámíthatatlan bitcoin/altcoin világban :) Csak nagyban kell gondolkodni és ügyesen kell összerakni. A kis otthoni rigek tesztelésre, optimalizálásra, tapasztalatgyűjtésre jók, de abból senki nem fog megélni - kivéve a Székely Vegánt, de ahhoz a minimalista életmód is szükségeltetik.

    [ Szerkesztve ]

    find a way or make one..

Új hozzászólás Aktív témák