Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz almafa42 #16846 üzenetére

Elég veszélyes dolog lesz ez a masternode üzemeltetés.

Az első BETA-kat még futtattam tesztképp, mert nem kellett szignózni (sohasem kellett begépelni a wallet.dat jelszavát), így nem lophatták el a coin-jaim (esetleg megpróbálhatták volna zárolni azzal, hogy ellopják a titkosított wallet.dat filet a jelszava nélkül, lelövik/blokkolják a gépem, aztán indítanak egy saját node-ot, ami zárolja azt az 1000 DRK-t, és megzsarolnak, hogy fogva tartják ha nem fizetek X összeget, de abból elvileg még lett volna pár kiút, akár csak az ha bérelsz egy DDoS támadást a rabló node-ja ellen és máris szabaddá váltak a coin-ok, de talán egyszerűbben is megoldható lett volna).

Most viszont már kénytelen vagy begépelni a jelszavad azon a gépen, ami az internetre csatlakozik, szóval rizikós...

Arra meg hagy ne hívjam fel a figyelmet, hogy az RC1 még nem opensource, szóval akár maga Evan is lophatja a jelszavakat. :U
    Szóval az RC1-el én most lelőttem a sajátom.

Nekem sincs valódi fix IP-m, néha változik (mikor valami hiba/karbantartás miatt leáll a hálózat), de ez szerintem nem gond, esetleg kézileg kell újraindítani a darkcoind-t (de nem látom okát, hogy miért ne nézegethetné ezt időnként magától).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák