Új hozzászólás Aktív témák

  • petir

    senior tag

    Sziasztok!
    Van egy laptopom amin gyárilag vista de amugy xp futott. Az xp támogatottság megszűnése után döntöttem , hogy linuxot fogok rá tenni sok vivódás olvasás után Ubi és mint között vacilálva mintre esett a valasztas.
    Úgy ahogy belaktam beletanultam nem egy bonyolult dolog ami hiányzik winből nagyrészt wine programmal lehet futtatni. Na de nem meselek irom a problemam:D Történt a nap mikor felkerült a skype dropbox es stb. majd valamit állíthattam és a jobb alsó sarokból ahol az óra kellene legyen eltüntek a programok ikonja skype is dropbox is stb is. de futnak mert ha pl másolok dropboxba akkor egyből kiabál , hogy helló uj file a felhőbe skype irja ha bejelentkezik valaki de az ikonok sehol , mit sikerült elállítanom ? Hol tudom visszaálltítani?

    Másik problémám:
    Win alatt Outlookot használtam itt thunderbird van. Nincs vele semmi gond nagyon csinos kis program tudom van win-es verzioja is. IMAP fiokjaim vannak ( gmail telenor mail ) be vannak álltiva működik küldök fogadok szépen DE levelek törlésével akadt egy kis problemam. Ovatos ember vagyok mindig csak kukaba teszem a levelet aztan egy ido utan torlom. Namost ebben a thunderbirdben van olyan h torlesre jelolom - ez idaig oke asztali gepen valoban latom torlesre van jelolve de hogy tudom veglegesen torolni :F :F :F

    Másik bevett szokásom , hogy van egy torlesre jelolt mappam beallitasok alatt beallitom , hogy ha törlöm helyezze at oda amolyan kuka mappa hat cseszik athelyezni...

    Szolgaltató oldalról jó hiszen asztali gepen outlookba vannak szabalyok es minden oda kerül ahol a helye van van valakinek ötlete a problémáimra?

Új hozzászólás Aktív témák