Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bubus66 #10406 üzenetére

    Mert elő szeretettel mondják amikor telefont veszel, hogy 16 órát töltsd ez hülyeség, A Litiumos akkumulátorokat nem kell formázni.

    Először 100%.ra feltöltöd,+1 órát még rajta hagyod, utána kalibráció, és kikapcsolásig lemeríteni. Itt sem 100%-ra lemeríteni csak az első kikapcsolásig,addig nem ajánlatos rátölteni (PL számítógépre csatlakoztatni stb....)

    Nincs szükség az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktől, vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 14-16 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol..."

    embe

    Igen pártöltés után beáll, de mint írtam a Skates korszakomból úgy lett jó, igaz napi félóra wifi 20-25 perc telefonálás is így 3-4 napot bírt. De most nem találom, sehol de mintha olvastam volna valahol hogy a Litiumos aksikat nem szabad 100%-ban lemeriteni.

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák