Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz sheep #10362 üzenetére

    (#10362) sheep

    Igen, de nézd meg a második képe azt, lehet, hogy nem számít, de akkor az egyiken miért CDMA van a Másikon 3GQCT. Mindegy én a második kép beállítása alapján csináltam. Érdemes elolvasni, mert ha véletlenül átállítja a KDZ akkor nem nagyon használod telefonálásra. Azért ez olvasd el. Most nem azért írtam be csak érdemes oda figyelni, mert, lehet, hogy először sikerült másodszorra nem. Én az összes LG a 3GQCT módban csínáltam meg.
    Amit te csináltál az a LG Optimus 2x leírása.
    Figyelem felhívásnak csináltam hogy mind kettő program KDZ alapú és nem egyforma a beállítás!!!

    CDMA, egy saját szabvány, amelyet a Qualcomm az Egyesült Államokban, már a domináns hálózati szabvány Észak-Amerikában és Ázsia egyes részein.

    CDMA mobiltelefon nem támogatja a SIM kártyát a világ legtöbb részén.

    Az a gond, hogy amerikában CDMA hálózat van, Európában GSM. Ez nem szoftveres különbség, másfajta chip van az amerikai telefonokban. Elvétve van olyan, hogy CDMA és GSM kompatibilis is egy telefon.

    Volt egy ismerősöm kint dolgozott Amerikában vett egy iPhont csak Magyarországon nem tudta használni, mert CDMA rendszer volt rajta vagy is telefonálásra nem tudta használni. Természetesen, amit Európában kapsz függetlent vagy szolgáltató függött azok működnek, viszont kint Amerikában nem tudod használni a GSM rendszert.

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák