Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz satz18 #4343 üzenetére

    Szerintem meg nem jó a megfogalmazás, mert nem homályos a kép, egyszerüen nem oda esnek a pixelek, ahol egyébként a nativ képpontok vannak ezért nem olyan szép a kép, DE ezek már nem az első generációs lcd kijelzők, amik egyszerüen ocsmányak voltak ha nem a nativ felbontásban használtad őket !

    Mint irtam, én 99% munkára használom, nekem fontos, hogy minél több pixel legyen, egy excelnél ez konkrét előny, hogy több sor és oszlop fér ki olvashatóan a képernyőre, de próbálgattam a felbontások átváltását és nagyon szép képe van kisebb felbontáskor is. (nem homályos, mint irtam ez nem jó szó)

    Szóval amikor mellettem van egy idősebb félvak :D, akinek a fullHD kijelző az apró betük miatt már nem olvasható, akkor ha nem lehet nagyitani (mint pl a böngészőkben, vagy akár excelben is), akkor szivbaj nélkül felbontást váltok.

    Szó esett arról, hogy külső monitort rádugva a hd laptoppal is lehet fullhd-n játszani. Ez viszont forditva is igaz!
    Egy külső hd monitort rádugva, máris csak hd-ban futtatod a játékot, akkor nincs "homályosság".

    Az, hogy ki milyet vesz, az pénztárca kérdése is, nálam fontos szempont volt a fullHD kijelző és az i7 proci. Ez a két paraméter ugyanis nem igen változtatható, de pl. ssd-t bármikor beépithetsz, memóriát bármikor bővithetsz, stb.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák