Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz Crus #78031 üzenetére

    Mondjuk nem megbízni egy ekkora nevű cégben, háááát..... :D

    Más.

    A rendelésem egyik fele raktáron volt és azt elküldték, viszont, aki már rendelt a LEGO oldaláról, lehet ebből probléma?
    Mert most az van, hogy 1 rendelés lett leadva, 1 rendelésszámmal, ennek most fogták az egyik felét és feladták, nem egyszerre küldik azokkal, amik még nem jelentek meg.
    Szóval a kérdésem az, hogy honnan fogják tudni, hogy a leadott rendelésem egyik fele még nincs feladva, és azzal még tartoznak?
    Mert most egy figyelmetlenség miatt ugye simán előfordulhat(?), hogy véletlenül lezárják a rendelést, mert valaki azt látja hogy el lett küldve (az egyik fele, de ő csak azt látja hogy "elküldött"), ez előfordulhat?
    Illetve elküldték a mikro űrbázist is, de mi van akkor ha most visszamondom a rendelést? Hogy utalnák vissza az árát, meg hogy menne vissza az amivel tartozom, miközben a csomag egyik fele már úton van felém?
    Ilyet amúgy még nem csináltak, pedig ez már kb. a hatodik rendelésem a hivatalos LEGO oldalról, akárhonnan rendelek, mindig akkor küldik a csomagot, amikor MINDEN beérkezett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák