Új hozzászólás Aktív témák

  • timar88

    tag

    Rapa:
    Az a Micimackó tényleg fura, főleg, hogy a Fülest ilyen klasszra meg tudták csinálni. Nem is értem, mivel ugye Micimaci a főszereplő... Mindegy engem nem mozgat meg hálistennek, de ezt eltekintve amúgy tetszetős a szett. Egyedül a függöny megoldása nem tetszik, ahogy most így fényképezted, túl vastag, és rálóg az ágyra is, biztosan máshogy oldottam volna meg.

    Throme:
    A batman autó a kicsi kerekekkel elég érdekesen néz ki. Mondjuk nekem az auto sem tetszik, sem a filmben, sem legoban. Múltkor majdnem ráugrottam, de a moc-kot csináltam volna meg belőle.

    Zbundy:
    A Tallneck meg van, karira megkapom magamtól. :D
    Várom már, egyelőre a kicsi moc van a polcon már évek óta. Tetszik ahogy befüvesítetted, ha nem baj valószínűleg ellopom az ötletet majd.

    Tegnap mocoltam sokáig, elkezdtem egy halloweeni témát. Ugye a tökös bonsai adta az ihletet. Végül tököm ki lett, mert pick a bricken akartam megrendelni az elemeket, és ugye két helyről küldik. Sehogy nem jött ki úgy, hogy az akart színekből összejöjjön az érték ami felett nem számolnak fel plusz pénzt. Kicsit drágálnám a 3 ezernyi szolgáltatási díjat plusz még a 2 ezres postaköltséget is... Úgyhogy bepipultam, maradt a tök fa, megcsinálom hasonlóra, plusz jön mellé a Mikulás szánja, így ingyenes lett a szállítás is.

    Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email

Új hozzászólás Aktív témák