Aktív témák

  • Zsoca_D

    tag

    válasz nightshadow #22991 üzenetére

    Panáknál a legrövidebb idő a kikapcsoláshoz (állandó beállításnál) 2 óra. Az nagyon hosszú idő. 1 óra még elmenne.
    Zoom-olással kapcsolatban is írtam eredetileg az előző hozzászólásomban, de utána pár dolgot redukáltam, mert túl hosszúra sikeredett a beírás. Többek között az is ott volt, hogy az asszonyt kb. ugyan akkora eséllyel taníthatom meg a zoom-olásra, mint a 77 éves apámat. Azaz sehogy. :F
    Vagy a zoom-olást is be lehet állítani adónként külön, amit meg is jegyez? Vagy általánosságban beállítani, hogy mindig zoom?
    Amúgy az általad linkelt TV-k mennyire maradnak el mozgáskövetésben a plazmától? Egy tenisz vagy kosármeccsnél tényleg durva a különbség még ezeknél is?
    Ha már így belejöttem, feltennék még néhány általános kérdést. :)
    1.Tudsz valamit esetleg a TV biztosításról? Edigital meg talán AVplanet-ben van olyan, hogy +2 év garancia, ami 11eFt. Ez lényegesen olcsóbb, mint a Pana +3 éves garanciája 15%-ért. Van esetleg ezzel valami átverés?
    2.Sok sportközvetítést nézek internetről is. Ezt ezeknél az okosTV-knél lehetne direktben is nézni vagy nem lehet rájuk tölteni az applikációt, ami le tudja kezelni ezt a "stream"-et. Mondjuk gyakran van flash is. Azt le tudja játszani?
    Ha nem, akkor a PC-ről egy sima alaplapi videokártya (HDMI kimenetes) át tudja küldeni a jelet normálisan? Milyen hosszú lehet a kábel?
    3.Szerviz menübe piszkálás gondot okozhat garanciális (vagy vásárlástól elállás) témában?
    4.Csinált már valaki olyat (amin én gondolkozom), hogy netről megrendelt 2 különböző TV-t, és így otthon napokon át hasonlítgathatta őket? A 8 napon belüli visszavitelnél (vásárlástól elállás) simán visszaadják a pénzt, vagy ez problémás?
    5. Jelenleg T-Home van nálam (IPTV). Tervezem, hogy valami HD SatTV vevőbe, pl. Optiboxba beruházok (+antenna). Erre köthetek netet is, és talán erről mehetne a 2. pontban emlegetett "live stream" nézése?

    Bocs a sok kérdésért, de sajnos még ezen felül is van néhány, amit még magamnak sem fogalmaztam meg pontosan. :)
    Ha bárkinek van valami véleménye, tapasztalata a kérdéseimmel kapcsolatos dolgokról, akkor kérem ossza meg velem. Köszönöm

Aktív témák