Aktív témák

  • Zsoca_D

    tag

    válasz Louro #18057 üzenetére

    Én a digitalplaza honlapján azt láttam, hogy még árat sem raknak ki, tehát valószínűleg nincs nekik. Az árgépen sem látom a felsorolt boltok között, így nem egészen értem, hogy hol is találtad (link?).
    Én az árgépről felhívtam az első 12!! üzletet. 117e-től 130e-ig. Csak EGY üzletben mondták, hogy tudnak rendelni és egyben, hogy talán. Én a másodiknál rendeltem meg, de kaptam tőlük 2 nap múlva választ, hogy valszeg nem lesz, de holnap pontosítanak. Én ekkor gyorsan felhívtam az elsőt is, hogy akkor tudnak-e szerezni mire azt mondták, hogy egy utolsó darab ott van a központi raktáron, és holnap már vihetem is. Lefoglaltam, és végül 3 nap múlva ott vettem meg. Közben a második shop megírta, hogy nem tudnak már többet ilyet szerezni.
    Az ÖSSZES többi shop azt mondta, hogy semmi esély ilyet szerezni már.

    "Aztán most kaptam a levelet, hogy elírás történt, 20e-rel több az ára. Hát úgy néz ki, hogy 130 alatt LG 42LK530-ast nem nagyon lehet kapni."

    ez azt jelenti, hogy előtte 110e-ért kínálták?? Kétlem. Amúgy 130-at szerintem simán megér, ha tényleg találsz annyiért. Én azt hiszem, hogy Magyarországon max pár darab lehet még belőle, de lehet, hogy egy sem.

Aktív témák