Aktív témák

  • mArZsi

    tag

    Segítséget szeretnék kérni egy állandóan fennálló problémámhoz!
    81 centis Samsung LCD tv-t szeretnék digitálisan kapcsolaton (HDMI és vagy DVI-HDMI-n) keresztül összekötni pc-vel. Nem tudom miért kell szo*ózni a fos nvidia-val, de egyszerűen natív 1360 vagy 1366-ba képtelen normálisan működni. Pl. új nvidi driverrel egyáltalán. Előzőekkel még ugyan szarakodással ment, úgy hogy állandóan HDMI-n le kellett tiltani a hangot. Persze restart után ujra engedélyezni a hangot, majd szintén letiltani. Különben nem támogatott formátum szisztéma van. Még ez a kapcsolgatás egye fene, de ha mondjuk játékot akarok kitenni rá teljes képernyőbe, egyből megint nem támogatott formátum. Játék is 1360-ra van állítva.
    Kíváncsiságból kipróbáltam az alaplapi vga-t. Alaplapi fostalicska Ati olyan lazán kezeli a TV-t, de a 9600GT nem tud mit kezdeni vele. Anno ez előtt 8600GT-volt, azzal rendesen ment a fent nevezett tv.
    5let?! Mert eddig senki semmit hozzá se tud nyekkenteni. Most ott vagyok lecserélem már Atira a 9600GT-t, mert akármilyen jó is kártya, tőlem mehet szemétbe is nvidiával együtt.

Aktív témák