Aktív témák

  • matthews

    aktív tag

    ERPYnek:

    "Összekötöttem a PC-vel a TV-t (46B650), minden oka vele, megosztott zenék és képek mennek hibátlanul, de filmek közül csak az mkv-kat játsza le de hangja egyiknek sincs, az avi-kat pedig egyáltalán nem, azt írja hogy nem támogatott formátum. Ugyanezek USB-ről mennek tökéletesen.
    Nemtudjátok miért lehet ezM?"

    Mivel kötötted össze? UTP kábellel? MKV- közül a DTS hanggal rendelkezőeket nem játsza le. Avikat le kéne játszani.

    Megosztási mappából egyébként látja a megosztandó dolgokat, de képeken és hangokon kívül csak MKV-t hajlandó lejátszani, azt is hang nélkül. Avi-t nem.
    Adsl modemem van, nevet és jelszót kérő csatlakozással.

    Én nagyon ajánlom, hogy vegyél egy routert. Az megoldja a problémádat, még jelszót sem kell használnod. Simán fogja vinni az avikat is.

    Sehogy nem tudom összehozni az internetet a b650-re. Valaki tudna segíteni?
    2 hálókártya a gépbe, az egyik alaplapi. Egyikbe be a net, a másikból ethernet kábel a TV-be. PC-n net ok, a TV-n semmi.

    Böngészni akarsz a neten? Mert szerintem azt nem fogsz tudni, csak ha monitornak használod a TV-t. A TV-d csak bizonyos "widgeteken" keresztül (nekem kettő van Youtube meg accuweather) tud. Konkrét böngészője nincs. De ha valaki máshogy tudja homályosítson már fel.
    Ha a neted a gépbe van dugva akkor csakis a gépen keresztül tudsz netezni mert a kapcsolatodat a gép hozza létre. A TV önállóan nem tud kapcsolatot létesíteni.

    Remélem segítettem.

    "No brain, no problem"

Aktív témák