Aktív témák

  • SirVigh

    tag

    Ahoy!

    Mivel nem úgy tünik, hogy sokan ismernék az LG 32LG5700 modelt, gondoltam egy gyors véleményt írok róla!

    Szombaton vásároltam meg 139k HUF-ért egyet. Szép nagy..panel lakás nappaliba pont elég a 32", így is dominál a szobában.

    Szépen lassan összeszereltem, hogy meg tudjon melegedni, és első indításnál meg is találta az összes júpici analóg csatornát (hiába a digitál tuner, mivel MPEG2 ezért semmit nem talált...meg lehet azért is mert egy szűrőt applikáltam a kábelre, hogy leszűrje az internet jelet :DD). Tényleg használja valaki rádió adás vételére a tv-jét?

    Mivel még nincs HDMI kábelem, ezért sima D-SUB kábellel kötöttem egy ATi HD 2600XT-hez (a kártyán két DVI-van és az egyikre ráhúztam egy DVI-D_SUB átalakítót)...megszivatott, mert a kártya alapból a másik DVI-on ad ki jelet...a lényeg, hogy szépen kiadja a jelet, nagyon szép képe van. Drájver frissítés után (Catalyst 8.11 ha jól emléxem fejből) már a HD Ready 1080 -as felbontást is fel tudtam konfigolni...durva a 1920x1080-as desktop. Nincs pixelhiba (lényegében végignéztem az összes sort, fehéren feketén). Tiszta kép még így az ablakhoz közel is, két méterről simán fejfájás nélkül lehet MSN-elni rajta.

    TV kép, mind 4:3-as mind 16:9-s 'torzított' beállításnál szép, nem pixelesedik, analóghoz képest szépen feljavítja (bár én egyelőre csak CRT-hez és a Monitoron nézett TVTuner képéhez tudom hasonlítani)

    Megnéztem egy 720p-s videót (Wall-E) rajta...nagyon brutál...hibátlan kép, élethű szinek.

    A menüje egyszerű, s bár kicsit soká tart a részletes beállításokhoz eljutni a menürendszerben, jól beállítható. A gyors menü gomb ráadásul nagyon hasznos.

    Összeségében nagyon megéri ennyi pénzért, monitornak tökéletes, TV-hez is nagyon szép képe van, az intelisensor (vagy hogy a fenébe hívják) szépen állítgatja, de manuálisan is beállítható a kép minőség.

    Még jövök vissza több infoval. Akit érdekel a tényleges leírás:
    Link

    Mindenki másképp csinálja...

Aktív témák