Aktív témák

  • tothl

    addikt

    válasz tothl #20980 üzenetére

    Ugyan volt par homalyos pont a hattervilagitasrol es a frissitesi adatokrol de nem veszes, amugyis Te dontod el, tetszik-e a termek vagy nem.

    Az a gond ezekkel, hogy a helyszinen ugysem lehet rendesen kiprobalni, ez olyan dolog mint a Hi-Fi, otthon derul ki milyen a cucc.
    Legjobb modszer, ha a neten begyujti az infokat, kivalasztja a szobajoheto modelleket es elmegy alapveto benyomasokat szerezni rola.
    Analog Tv -adas megnezese, szurok ki be kapcsolasa meg egy demo hd anyag megtekintese szerintem boven eleg. Utobbi arra, hogy tetszik-e a gep szinvilaga, frissitesi sebessege, elobbi meg arra, hogy bar itt a digitalis korszak nyitanya, megis a sima analog sd adas egy darabig meglesz, es nem tudom ki hogy van vele, en nem szeretek hanyast nezni... :)

    Az euronicsba bemesz, rogton letamadnak harman, beszelnek osszevissza mindenfele dijakrol, meg hogy ez ugyanolyan csak nem 100hz meg igy meg ugy, meg megis mire gondoltam, csupa olyasmi, ami marhara nem erdekel, ott a helyszinen megy minden gepen valami szines, mindet el lehet adni ebben biztos vagyok....csak ne probaljon meg rabeszelni semmire...a digitalis technikaban nincs olyan, hogy ez pont olyan csak ezt vagy azt nem tudja. Mas szoftver mas elektronika = teljesen mas kepe is lehet.
    A panelokkal detto...hiaba van ezer termekpaletta ha nincs nagy arkulonbseg, nyilvan azt veszem meg, amirol tudom, hogy a jobbik van benne. A helyszinen ugyis csak azt latod, hogy tarka... :)

Aktív témák