Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz denes242 #18087 üzenetére

    A HDMI-ben van hibajavito kod, ami viszonylag hatekony. Ha csak egy-ket meterrol van szo, akkor kb tok mindegy, hogy az ember milyen kabelt vesz, mukodni fog. Hosszabb kabeleknel azert mar szamit a kabel minosege, de persze gagyi kabelnel sem az lesz, hogy fakulnak a szinek, meg ilyen baromsagok, hanem vagy apro kis villanasok lesznek (egy HDMI csomagban 32 pixel van, ha rossz a csomag, akkor ahelyett a TV csak egyfele szint (tipikusan feheret vagy pirosat)) rak ki helyettuk, vagy egyaltalan nem lesz kep. Vagyis ha rossz a kabel, akkor feltunoen rossz, ha meg nem az, akkor annal jobb nem lesz.

    banderasz77 kolleganak meg javasolnam, hogy vegyen tolem audiofil SATA kabelt (a Tunguz-meteorbol nyert acelbol kovacsolta teliholdkor a Fudzsijama csucsan het szuz leany), amitol a 128 kbites mp3-ak is jobban szolnak, mint az eredeti (most akciosan otvenezerert megszamitom darabjat) vagy ultra-HD ethernet kabelt - ha ezen tolti le a filmeket, akkor egy sima DivX is BluRayt megszegyenito minoseget produkal (hetvenezer a masfel meteres darab). ;]

    bigdigit: a multkor olvastam egy komoly tanulmanyt arrol, hogy az a placebo, amiert sokat kell fizetni, sokkal jobban hat, mint ugyanaz, ha olcsobban adjak.

    [ Szerkesztve ]

    DRM is theft

Aktív témák