Aktív témák

  • GalloG

    tag

    válasz gergo19 #17924 üzenetére

    Hát, persze nem sürgős a vásárlás, de várni az idők végezetéig is lehetne, mert mikor olcsóbb lesz, akkor jön az új modell drágán, akkor arra várjunk, hogy olcsóbb legyen, stb. stb. Egyébként legkésőbb nov. közepéig aki nem veszi meg amit akar, az vagy februárban vesz majd, vagy azt vesz ami jut. Nov 2. felétől mindent megvesznek bármilyen áron, így nem tuti, hogy ha le is megy az ár még jobban, akkor lesz is eladó készülék. Egyébként én nem hiszem, hogy még 50k-t lemegy, mert akkor a most 150k-s 40"-osak 100 alá kellene menjenek, ami azért nem valószínű szerintem.

    Szóval mi jópár évre vesszük, annyira elosztva meg mind1, hogy pár 10 ezerrel olcsóbb lesz-e vagy nem. A mostani TV (Schneider 85 cm-es CRT) kb. 6 éve van meg (használtan véve, úgy 10 éves lehet), és csak azért cseréljük, mert már nagyon szarul néz ki a lakás többi részéhez képest, de teljesen jól működik. Meg persze tetszene is mind a kettőnknek egy modern készülék. Biztos többet nézünk majd itthon filmet LCD-n.

    Néztük a 46-ost is, én a nagyobb jobb elvét vallottam mindig is, de megállapítottuk egyöntetűen, hogy az már túlzás lenne hozzánk a 4x4.25-ös szobába.

    Egyébként a 7-es tesztet olvastam, abban a LED-en kívül semmi újdonságot nem említenek. Biztos még jobb a feketéje, de nekünk a 6-osé is nagyon megfelel, nem adunk érte még több pénzt ezért.

    A neten kutatva annyit találtam, hogy at A656-os típus MPEG4 tuneres változata az A676-os. Minden másban egyezik a kettő. Itthon kb. 2 bolt árulja, 334e-ért... Szerintem bőven nem ér 84 ezer felárat az MPEG4, pláne, hogy pl. kábelTVn úgyis csak STB-vel van digitális vétel asszem.

Aktív témák