Aktív témák

  • Termi16

    őstag

    válasz Cifu #17432 üzenetére

    A többinél is ilyen, kivéve a PC-nél.

    A csíkozódást megoldotta az ''élénk kontraszt'' magasról alacsonyra való állítása.

    Viszont ahogy elkezdtem lejátszani egy filmet (Ice Age 2 1080p-s rip, a legjobb minőségű filmem) a betűék elmosódtak és minha egy-két képhiba is lett volna. Beletekertem a filmbe, a képhibák eltűntek (de már véginéztem egyszer és annó az eleje is jó volt), és ahogy kiléptem, a betűk is helyreálltak(viszont amíg ment a km-player, addig mindenhol elmosódtak a betűk, asztal, böngésző stb..:( ).

    Még annyit, hogy 24p-től, 100hz-től függetlenül úgy érzem, hogy akadnak a filmek, az összes. Nem feltűnően, csak megröccen picit, de nagyon zavaró, mert gyakran csinálja. Én már arra gyanakszom, hogy codec gond lehet. Kmplayert használok, illetve K-lite codec pack van fent.

    Szatesz: Nem tudom...95%-ig elégdett lennék vele, ha nem lenne ez a lagos dolog, illetve pc-s cimkén is működne 60hz-en az összes fícsör.
    Egyetlen problémám a tv-vel, hogy a bevilágítása kicsit durva, ami fekete vagy nagyon sötét háttérnél filmnézés közben sajnos észrevehető. De egyébként nagyon pöpec a cucc, és ha a fenti dolgokat sikerülne kiküszöbölni, akkor tökéletes lenne :) (a bevilágítást megszoknám:DDD)

    Egyébként pl játékra, konzolhoz meg netezni tökéletes, és nem egy filmet is megnéztem már, nem rossz, csak a fenti hibák...(amelyek szvsz nem a tv miatt vannak)

    [ Szerkesztve ]

    Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Aktív témák