Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    aksi:

    Sajnos a bevásárlóközpontokban kiállított TV-k képe nem igazán alkalmas a minőség eldöntésére. Sok esetben gány módon vannak összekötve, és a beállításaik sem igazán korrektek, arról nem is beszélve, hogy a fényviszonyok a legritkább esetben hasonlítanak egy nappaliéhoz.

    Lalika85:

    Mint minden, ez is pénztárcafüggő dolog. Ha az ár a fontosabb, akkor az N87 a választottad. Ha megengedheted magadnak, akkor az A55x széria jobb, de nem 2x annyira azért.

    gellei:

    Sajnos ez erősen szubjektív dolog, két lehetőség van:
    1.: 24Hz-re állítod a PC képfrissitését, VSync On (Vistán alapból így megy).
    2.: Marad 60Hz-en, és a videólejátszó szoftverre bízod magad, tökéletes nem lesz, de ettől még lehet, hogy észre sem veszed.

    Termi16

    Anno javasoltam, hogy nevezd el a bemeneti eszközt (HDMI1 / 2 / 3 / 4) valami mássá, és úgy változik-e. Kipróbáltad?

    Atter:

    A Samsung LE-40A55x széria, a Philips 42PFL5603 és a Sony KDL-40S4000-eseket nézd meg szerintem. Személyesen csak a Samut láttam / próbáltam, de HDMI-n a másik kettőnek sincs gondja a PC-re kötéssel az információim szerint.

    casenoid:

    Az M87 a Samsung tavalyi közép kategóriás FullHD TV-je, az akkori viszonyok között nagyon korrekt volt, a mai viszonyok között már inkább alsó-közepes kategória. Az N87 egy olcsóbb LCD panellel szerelt kistesó. Az idei Samu jelölés az Axxx, az A3xx a HDReady belépő szint, az A4xx a HDReady alsó kategória, az A5xx a FullHD középkategória, az A6xx a FullHD közép-felső kategória, az A7xx és A8xx felső kategória és az A9xx a csúcs kategória.

    Egy RCA (kompozit) és SCART csatin tuti nem lesz HD adás.

    Az átméretezést minden esetben egy skálázó chip végzi, ez lehet a TV-ben, de lehet a forrásban is (PS3). A skálázó chiptől függ, hogy milyen lesz a végeredmény, de a 100%-os mindig a natív (1080p -> 1080p).
    A PS3 esetében a kimeneti felbontást állísd 1080p-re, a többi a konzol dolga. Hogy hogy fog kinézni ez esetben, az tisztán a játéktól függ.

    Alex91:

    A kérdés jó, még a német LG oldalon se találok LG4000-es szériát...

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák