Aktív témák

  • Cifu

    félisten

    zsozsoka74:

    Alant már írt Bermi a saját tapasztalatáról az Orionnal kapcsolatban. Ha nincsenek nagy elvárásaid, akkor jó kis TV, olcsón. Annyi, hogy ha számítógépet akarsz rákötni, akkor DVI-HDMI-n nem tudja a natív felbontást, csak VGA-n.

    A méret miatt elgondolkoztató mindenképpen az Orion. Az más kérdés, hogy általánosságban az LG ismertebb márka, legalább egyel újabb generáció, így pl. támogatja az 1080p/24p videojelet (igaz ez csak akkor hasznos, ha később valódi Blu-Ray filmeket akarsz nézni).

    modflow:

    [link]

    Kareszovics:

    2007-es felső kategóriás Panasonic készülék. Jó lenne tudni mire akarja használni. Alaphangon jó kis készülék, FullHD felbontású, ha jó áron jut hozzá, akkor mindenképpen megéri.

    gurgyi:

    Rájuk kell telefonálni. Elképzelhető, hogy a Saturnon keresztül működik a garancia, vagy valójában nem is 3 év garancia van rá, csak 1+2 év, tehát 1 év garancia és 2 év jótállás.

    foppa:

    Samsung 40A656 vs Philips 37PFL9603D
    :

    A Philips mellett az Ambilight szól, a Samu mellett szerintem a képminőség és a méret - így elég egyesélyes, legalábbis szerintem.

    Sony KDL-40w4000 vs Philips 37PFL7603D, esetleg a 100Hz-es 7403D:

    El kéne dönteni, hogy mi fontos neked. Itt ugyanis elég szubjektív dolgok vannak különbségként.
    Ott az ambilight - jó dolog, de kérdés ér-e neked ennyit, hogy kisebb képátlót veszel miatta. A 100Hz szintén ilyen. Van aki szerint hasznos, van aki alapból kikapcsolja. Adhatok tanácsot, hogy szerintem melyik a jobb vétel, de ez nem biztos, hogy azonos a te értékrendeddel. Én mondjuk ebből a hármasból a Sony-t választanám a nagyobb méret miatt. Viszont egy KDL-40W4000 vs. LE-40A656 között egyértelműen a Samut választanám.

    A WCG-CCFL technológia mennyi plusszt jelent a Sony-nak a képminőség terén?

    Egy egykategóriás Philipsel kb. egy szinten van, szvsz hacsak nem egymás mellett látjuk, nem lehet ebben korrekt választ adni.

    Kurcy:

    A lényeg az, hogy te elégedett vagy-e vele. ^^

    Belépő szintű modell a Samutól, mentes minden extrától. Én az árát egy kicsit sokallom (nem sokkal többért már R80-asokat látni), de ez részletkérdés.

    Radomer:

    A DVB-T nem a taxisok miatt hasznos, ők szerintem inkább a DVB-H technológiát, ez inkább illik egy taxiba. Szerintem. ^^

    hdmi:

    Esetleg a TrustedReviews oldal.
    Hogy melyik kategória érdekli az embereket, azon lehetne vitatkozni. A HDTVTest.co.uk oldal is főleg a felső-közép kategóriával foglalkozik, márpedig a tesztkészülékek kiválasztásakor az olvasók véleményét is kikérik. Vagy itt van a saját kis tesztgyűjteményünk. Mondtam Rea4-nek, hogy kellene már egy középkategóriás készülék teszt is, ne mindig az 50-52 colos fullHD készülékek legyenek terítéken. Ezért készült egy Samu LE-40A457-es teszt. Egy hét alatt kevesebb, mint 800 lehívása volt, ami a TV tesztjeink körében a leggyengébb nyitás (még az LG 50PG6000-es tesztre is majdnem 1000 ember volt kíváncsi az első héten).

    bigdigit:

    A H-sokban ha jól rémlik MPEG-4-es DVB-T tuner van, a D-sekben csak MPEG-2-es.

    pedrotakax:

    Jó kérdés. A Samu LE-37M87 biztos megy probléma nélkül DVI-HDMI-n. A Panasonic is elvileg, de vele nincs első kézből tapasztalatom.
    Ezt leszámítva szvsz a Pana egy fokkal talán jobb választásnak tűnik, csak van rá egy tippem, hogy annyival drágább is.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák