Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    Papichulo:

    Szerintem igen.

    ham_:

    Igen, ez a dinamikus kontraszt. Ez már nem tipikus LCD betegség, az új plazmákon is jelen van. Bizonyos TV-knél ki lehet kapcsolni, de ezért nagy árat fizetsz, ugyanis drasztikusan romlik a kontrasztja a képnek.

    Handball:

    Még nagyon új készülékek, tehát amíg nem lesznek vele kapcsolatban visszajelzések, ill. nem sok ember bír ilyen TV-vel, addig sajnos nem is lesz konkrét tapasztalat.

    A véleményem az, hogy az új LG-k ugyan nem rosszak, a feketéjük az első jelek szerint továbbra sem a legjobb, a képük ezt leszámítva szép. A probléma az, hogy az LG nem igazán követi a tavalyi árstratégiáját, tehát a konkurens termékeknél nem adja olcsóbban a TV-it, ami így viszont már nem éppen kiemelkedő ár/érték tendenciát jelent. Az LG6000-es szériát nagyon dicsérik, és az LG nagyon komoly PR hadjáratot indított hozzá (Scarlett reklám). A két kisebb modell viszont a legtöbb első reakció szerint csak középszerű, ráadásul ehhez képest az ára sem kiemelkedően jó, magyarul egy a lehetséges opciók közül.

    hermfer:

    A válaszidőknek ne dőlj be, ne ez alapján akarj TV-t választani, különösen TV nézésnél nem látom értelmét, hogy ez tényező legyen a választásnál.

    A kinézett modellek mindegyike 2007-es, minőségre talán a Pana emelkedik ki a négyesből egy picit, szvsz azt lenne érdemes választani, ha ezt a négy típust nézem. Esetleg még a Sony KDL-32S3000-est érné megvizslatni, az mozog az LM70-essel egy kategóriában.

    gege71.hu:

    Valószínűleg is-is. Az első kiszivárgott hírek szerint a Sony kereskedők azért magasabb árakat adnak meg, mint a webboltok, pl. ~360e Ft-t a 40" W4000-esre.

    A plazma vs. LCD téren pro és kontra vannak érvek, egyértelműen egyik sem jobb mint a másik, hitvitákba nem érdemes belemenni, aki elvakult, az elvakult, és kész (a PZ85 vs. A656-os teszt után a plazma fanok pl. nem tudták feldolgozni azt a tényt, hogy egy LCD versenyképes lehet egy plazmával.... sehol nem írtuk, hogy a PZ85 rossz lenne, de az, hogy nem egyértelműen jobb, mint az A656-os, számukra istenkáromlásnak minősül. ^^). . Akinek fontosabb a homogén fényerő, a valamivel jobb fekete, és a sötét részek részletgazdasága az válasszon plazmát. Akinek fontosabb a világos részek, a fehér minősége, nem akar ghostingot, zavarja a plazma vibrálása és alacsonyabb fogyasztást akar, az vegyen LCD-t.

    gyraph:

    Az LG6000-es széria tudja a 24p-t. A kisebb szériáknál vannak kérdőjelek, mert az LG weboldalak tanulsága szerint csak 3:2 pulldownt tudnak.

    A 24p hiányától nem lesz ocsmány a kép. Kis mértékű rángatózás lesz látható. Már ha valaki meglátja. PC-ről való lejátszásnál sokan észre sem veszik (kérdezd meg a környékeden, hogy a BR rippeknél hányan állítják 24Hz-re a monitorjukat). A tökéletesen sima lejátszáshoz kell a 24Hz, kérdés, hogy igényled-e. Sajnos tökéletesen csak próba után fogod látni. :S

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák