Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoPampalini

    senior tag

    Hócipőm tele van a szakikkal, most épp a fűtésszerelővel... Ráadásul ez nem feketén, hobbiból, hanem számlásan csinálja.

    Kijött, megmérte, lefotózta. Különös tekintettel a villanyvezetékekre. Az előszoba egy utólag a házhoz épített helyiség, ott bő 50 centivel alacsonyabb a mennyezet, mindenhol máshol 285 cm. Ide kerül a kazán meg a tároló. Az utolsó pillanatban kitalálta, hogy csak meg kéne emelni a plafont, hogy a ház többi részében is a plafontól pár cm-re futhassanak a csövek, mert akkor a kazánnál már fent tudja átvezetni.
    OK, megcsináltuk, rondának ronda (csak egy kb. 1 m hosszúságban, annyi elég volt, max később kap egy ajtót a "kazánház", hogy ne lássuk).

    Ma elkezdte felfúrni a csőtartó bilincseket, meg átfúrta a falakat (vályog, de ez most mellékes). Kb. egy órája voltam a háznál lecsekkolni a munkát, és a megbeszéltekkel ellentétben, ami fogadott:

    - hiába emeltük meg a plafont, még a régi, alacsonyabb magassághoz képest is bő 20 centivel LEJJEBB fúrta át a falat (meg fél méterre beljebb oldalra), ráadásul itt sikerült betalálnia egy villanyvezetéket, csövestül (az nem vígasztal, hogy csak a védőcső sérült). Biztos vagyok benne, hogy nem innen indult ki, hanem bentről fúrt át az előszobába, és meg sem nézte. PEDIG MINDENHOL OTT VANNAK A KÖTŐDOBOZOK, NEM EGY AGYSEBÉSZET ÖSSZENÉZNI, HOGY STIMMEL-E...
    - legalább a ház többi részén fent vitte volna a csöveket, de nem, mindenhol van vagy fél méter hely a mennyezetig. Köszi, így most már 2 méternél magasabb bútor alig fér el alatta...
    - mivel alacsonyan futtatja a csöveket, egy másik szobában is telibe fúrta a villanyt

    Asszem beszélek vele holnap, hogy ezt most így hogy sikerült...

Új hozzászólás Aktív témák