Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    végre valahára eljutok odáig holnap hogy kiválasszam a szalagparkettát.
    minőség rendben, az adott, de a szin... :DDD
    sokan mondják, hogy kisebb lakásba nem jó a sötét, mert kicsinyit szubjektiv érzésre. az összes falam fehérre lesz festve, és a burkoló lap is egységesen 30x60-as tört fehér, márványszerű lesz a falakon. szóval minden fal alapvetően világos lesz amennyire csak lehet. a kövezés a padlón, barnás-bronz lesz, és ehhez kell a nappaliba és a hálószobába szalagparketta. én hajlamos vagyok azt hajtogatni magamban, hogy amerikai dió és hasonló barnás szalagparketta ugyanúgy jó lesz (pl wenge, bár ez még sötétebb mint az amerikai dió), mert noha markáns, karakteres, de mégis barátságos és a sok fehér fallal nem érzem, hogy összenyomná a teret.
    ami ehhez még hozzá jön, hogy három ajtót is bekell tennem, ami úgy gondolom, hogy a szalagparketta mintázatával kéne egyezzen és nem csak a mintában, de szinvilágában is, hogy egységes, homológ képet alkosson. plusz a bejárati ajtóm belső fala is ebből a fából kéne, illetve pácból.
    ami azt jelentené, hogy a fehér falakban szintén ugyan ilyen barnás szinre lenne pácolva a 3+1 ajtó, mint a szalagparketta.
    kifejezetten menekülök ettől a standard világos (számomra) semmilyen gőzölt bükk és társaitól, most is ilyenek vannak és nem tudok mit kezdeni vele.
    mit gondoltok?

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák