Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz Hasaggymeg #2207 üzenetére

    Ehhehe, ezek szerint az indukciós a favorit manapság. :) Hatalmas ötlet, hogy csak ott melegít, ahol az edény, meg energiatakarékos is, úgy tudom. Nekem viszont eleve ezzel a kerámiafelülettel van gondom, mert rövidebb ideig használtam is, de ismerősnek is van, és hát nem marad szép, csak ha folyton dörzsölgeti az ember. Én meg lusta dög vagyok, és ezután sem lesz türelmem meg időm minden főzés után áttörölgetni... No meg ezeken a lapokon egyszer fut ki valami (tejet sikerült már...), az le is folyik azzal a lendülettel. A gázfőzőlapnak meg van egy kis mélysége, az megtartja a szmötyit, amíg letakarítom. No ezért akarok gázt. :D

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák