Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz Exodion #116889 üzenetére

    "Tulbonyolitom a dolgokat szerintem."
    Hát az biztos, mert már a közepén elvesztettem a fonalat. :DDD ​Ezek csak ajánlások, egyénileg kell mérlegelni, illetve az összetevőket módosítani.
    Hozzáteszem, sose csináltam (nulláról) GK álmennyezetet.

    Viszont jól meggondoltad, hogy a panelban csökkented vele a még épp normális belmagasságot? Beszámolók alapján sok zajt nem csökkent, ami érthető, hisz az egybeöntött betonfalak lehozzák a legtöbbet. Összehasonlítani is nehéz az eredményt, mert a felső lakó előszobájának és konyhájának általában más a burkolata, így a pl. széktologattást is jobban lehozza, mint a parkettás nagyszobákból.
    De nem akarom elvenni a kedved, beszámolót az eredményről szívesen meghallgatnék.

    Alaprajz is érdekes, gondolom a 180 x 90-es rész valami saját leválasztás. Kár ezzel szűkössé tenni azt a nagy szobát, ha gyárilag téglalap volt. Vagy az csak egy belógó térelem a plafonon? Mert ha ott még alacsonyabb a belmagasság, megint sokat elvehet a szoba tágasságából.

    4ron
    Ha végig hozzáférsz a szúnyogháló keretében lévő núthoz, akkor miért ne tudnád visszarakni? Kézzel benyomható könnyen. Gondolom az élében van a nút, amihez hozzáférsz belülről.

    Az "új fajta" redőnyöknél úgy tudom, nincs megfogva külön a redőnytok illetve az egész tratalma, hanem a sín tartja. Tehát ha leszeded a sínt, jön az egész.

    Ha kívülre teszel keretes szúnyoghálót, akkor nem tudod leengedni/felhúzni, mert beakad a redőny elején lévő túlfutást gátló pöcök. Ha azt leszeded, túl tudod tekerni a redőnyt felhúzásnál.

    bajnokpityu
    Milyen az a perforálós csempevágó, a lehúzós-karos? Azokkal csak teljesen sima felületű csempét lehet vágni, és tapasztalatom szerint inkább csak a phábbakat. Az elektromos tárcsással meg mindent.

    [ Szerkesztve ]

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák