Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    A héten már mehet utcára, persze voltunk is, első alkalommal kicsit hosszabb útra sikerült vinnem mint kellett volna de ez pont szerencsénkre vált:)
    Hazafele úgy gondolt a kutyám hogy ő ugyan meg nem mozdul (elfáradhatott egy kicsit) lefeküdt a földre és se előre se hátra. Míg vártunk, jött arra valaki egy "kicsit nagyobb" kutyáva (8 hónapos boxer)
    Persze akkor felpattant, ismerkedés, a boxer kicsit megborogatta játék közben. A boxer gazdája igen régóta foglalkozik kutyákkal, van is neki jónéhány. Mint kiderült, őt kerestük a kutyavásárlással, csak értük el sosem. Na mindegy.
    Megbeszéltük, hogy hozza a boxert aztán eresszük őket össze játszani. A mai napon ez meg is történt, az első 10-15 percben az igen aktív játszadozások közepette a boxer mindig felborította a kutyám, no hát ez van, túl nagy darab még hozzá. Aztán már nem is volt annyi kedve mozogni.
    Aztán a boxer gazdája kerített egy darab fát, azt eldobálta. Na amikor a kutyám szerezte meg, azt a boxer nem igazán vette el tőle, a kutyámnak remek apportkészsége van, már most jobb mint a boxeré aki jóval idősebb.
    Azt meg élmény volt nézni amikor a boxer hozta vissza a botot, az enyém megpróbálta elvenni de amikor nekiugrott akkor csak lepattant róla:D
    Holnap egy 5-6 hónapos németjuhász lesz a játszótársa, kíváncsi leszek...:)

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák