Új hozzászólás Aktív témák

  • Rent

    senior tag

    válasz rlazol #2352 üzenetére

    de ez a problema a zomok rovid labai, es orvosok is illetve tenyesztok is kondroitin szulfatot mondanak, illetve a tenyesztoje, aki eleg hires a magyar bassetek koreben. Orvoshazi kennelbol szarmazik. Orvoshazi Hosszukanyar Boston.
    Hosszukanyar a faterja :D

    tapzacskora irt utmutatot mondtam, ami a neten van amugy ugyanaz, a happydog.de oldalon a junior croq gr23as leiras ugyanaz mint a tap oldalan amit irtam. ez alapjan etetem

    asszony kutyusa innen szarmazik: http://orvoshazi.uw.hu/

    b alombol Bosti :D
    minden kutyajukat kondroitin szulfatos tappal etettek/etetik, hidd el hogy ez kell nekik. illetve beszeltem mas basset tartokkal is akiknek ilyen van es azok is tudjak hogy ez a legfontosabb hogy premium tapbol ilyet vegyenek ami tartalmaz ilyet, mert itthon nemnagyon elterjedt kulon a basset tap, mert keves ilyen kutya van, mig royal canin, eukanuba nal pl siman van german shepherd, stb.

    nekik viszont meg kell nezni mibe van kondroitin es azt kell adni, mar a 9k-s acanaban van, annyira nem veszes
    :)

    amugy mig pesten laktam 16evig elt velem egy tacsko, ugyhogy gondolom jol tartottuk, bar o nem premium tapon elt, de nem is volt fajtakutya. (ezt azert irom mert ok joval ellenallobbak, mint a fajtakutyak zome) de ugye gyerekkori almom, vagyam volt egy fajta kutya Nemetjuhasz, es most orulok hogy lett egy kanom, jartam vele egy darabig nemetjuhasz club-os kutyaiskolaba, de nem ertettek meg hogy engedelmessegit akarok max, nyomkovetes, de orzo vedes legkevesbe sem erdekel. ennek ellenere mar rongyot kellett fogniuk jelszora, amit kurvajol is csinalt, gratulaltak hogy milyen ritka jo idegekkel rendelkezo kutya, de nekunk a haznal egy normalis kutya kell, nem egy 50kg os orzo vedesre kikepzett nemetjuhasz, hanem amivel a gyerekek is tudnak jatszani. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák