Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz djane #1711 üzenetére

    djane - a Eukanaba még a csúcstápok között is kiemelt említést érdemel. kiváncsi vagyok, miért húzod a szádat vele kapcsoaltban, talán van vmi rossz tapasztalatod? Az amerikai állatorvosi egyetemek kb 80%-n a takarmányozási tanszék velük harmoznilája az oktatási anaygát. Mellesleg a hazai egyetem is. Kiváncsi lennék, miért van róla negatív véleményed.
    ami a konzervet illeti: hát nem. nem szója, mert az méregdrága. Sőt, az EU vonatkazó előirásának megfelelően az alapanyagul szolgáló hús emberi fogyasztásra is alkamas. A gond csupán csak a 75-80% víztartalommal és az ebből következő alacsony kalóriatartalommal és gazdaságtlanasággal van.
    A darling minősége már sokkal inkább megkérdőjelezhető. Nagyon magas a sótartalma, ami ugyan a húsevők számára roppant kívánatossá teszi, de káros a veséikre is megnehezíti a létfontosságú ásványi anyagok (pl a vas) felszívódását. Calcium - igen van benne. De megintcsak nem a nyers % számít, hanem a forma, ill. h mennyire tud felszívódni.

    t1: - illik megávrni a másfél éves kort és a harmadik, addigra már biztosan befejezték a növekedést, stabilizálódott a hormonáztartásuk, így biztonsággal pároztathatók.

    Killdog - harcikutya az, amelyiket úgy nevelik. Pl. az igazi harci kutyákat pár napos koruktól úgy nevelik, h kutyát ne is lásson, csak a gazdit. Így nem csak feltétlenül engedelmeskedni fog, de a a kutyatársadalom alapvető szabályait (pl megadás) se fogja ismerni.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák