Új hozzászólás Aktív témák

  • ferikek

    aktív tag

    Sziasztok!

    A következőben kérném a segítségetek:
    Van egy 1TB Toshiba külső merevlemezem. Egy HP Pavilion DV5 1120eh gépről rámásoltam az összes adatot (kb. 250GB, dokumentumok, képek, videók, zenék, stb.). Ezek már régóta rajta voltak, itt tároltam őket. Mivel a HP gép elromlott, így lecseréltem egy Toshiba A660 13V-re. Át szerettem volna rakni a külső vinyóról néhány fájlt (főleg zenét). Hozzákötöttem a külső vinyót a toshiba géphez, majd megjelent a nero backup szoftvere, ami felkínálta a biztonsági mentést a merevlemezre (iagz h pár napos a gép, de a levelezések miatt szerettem volna a mentést). Igent nyomtam, meg is csinálta nero a friss gépről a mentést.
    Viszont itt jött a meglepetés: úgy látom, hogy vmiért felülírta a Nero BackUp a merevlemez tartalmát, pedig szerintem egy külön mappát kellett volna rajta létrehoznia, mondjuk Nero BakUp néven és abba menteni, nem pedig felülírni a vinyót!
    Eddig a vinyó Toshoba HDD néven jelent meg a gépen, most meg már New volume az elnevezése.

    A kérdésem: lehet egyáltalán visszaállítani a biztonsági mentés előtti állapotot a viinyóra? Vagy a törölt adatokat hogyan lehet visszanyerni (úgy tudom egy letörölt vinyóról is vissza lehet állítani az adatokat)?

    Segítségeteket előre is köszönöm és Kellemes Ünnepeket!

    üdv.

    ferikek

Új hozzászólás Aktív témák