Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz baly81 #95482 üzenetére

    Eddig nekem se volt bajom velük, de tudtam, hogy Feucht problémás, csak idő kérdése mikor fut bele az ember.
    Egyébként mivel jogilag a csomag a feladóé amíg át nem veszed én semmit sem tudok tenni. Nálunk ha kifogsz egy jó fej ügyintézőt aki tényleg meg akarja oldani a problémát és nem csak hárítani az esetleg segíthet, de egy német cégnél nincs ilyen.
    Azóta már más cuccom is jött az simán megérkezett (sajnos amit eltüntettek az volt a drágább, ami megérkezett az volt az olcsóbb, szóval a szarkák még azt is tudják mit érdemes lenyúlni vagy csak szerencséjük volt), azaz nincs itt semmi ilyen. Simán van egy szarka csapat reggelente amivel évek óta nem csinálnak semmit, elég itt visszaolvasni.

    A Banggood is gyorsan válaszolt, szokásos sablon válasz, érdeklődjek a helyi postán stb (mindezt úgy, hogy bemásolta a saját trackingjét amin látszik, hogy be se jött az országba).

    Eddig velük nem kellett elmenni a Paypalig, remélem most is megoldják.

    bl4ze és akiknek nem viszik ki csak bedobják az értesítőt
    A levélként feladott dolgokat (ami elég nagy is lehet ezért nagyon sok minden így van feladva) amik nem férnek be a szabvány postaládába (ami valami 3cm rés) nem viszik ki ez évek óta így van. Amit a levél postás kivisz az ami a szabvány levelesládába befér. A többinél még reggel nyomtat egy értesítést és azt viszi ki.
    Amit kivisznek az a csomag, de azt külön autóval és azt csomagként is kell feladni.

Új hozzászólás Aktív témák