Hirdetés
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
El_Diablo
tag
Esetleg erre vakai?
-
tomidny72
csendes tag
-
Graphics
Jómunkásember
Ez oké, kérdés mit rendelsz pl. te... Mert van olyan ami pl bele se esik a tarifába...
Nekem pl az első Lenovo-m átjött, drágább majd 200$ volt pedig.. aztán két 100$ elhasalt... majd volt egy 250$-os megint átjött,.. és most megint elhasalt egy 100$...
kezdem azt hinni, hogy a csóró-olcsó-telefonra hajtanak... a drága meg ne..
És ezek között volt sorrendben: Tmallbox , Focalprice , Minideal / oké ez szinte mind megfogják /, Pandawill igen, Pandawill nem... szóóóval érdekes
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Upo
addikt
Tmallbox delivery, melyik 4 dolcsist válasszam? Létezik hogy az SG gyorsabb mint a Swiss?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
RVR400
veterán
SG Post:
2013-12-31 10:43, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013-12-13 20:15, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadSwiss Post:
2014-01-08 18:38, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-01-08 07:20, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-01-07 10:58, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-01-07 10:53, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2013-12-20 17:11, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2013-12-20 17:11, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013-12-20 17:11, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedSzóval sokat nem segítettem.
-
sunavlys
senior tag
Az nem lehet, hogy a VÁM-osok valami címlistát vezetnek és aki rendkívül sokat rendel azt megvámoltatják???
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
atleticofan
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Ezekkel mi a helyzet? Ezek pontosan milyen kódok? Illetve legálisak-e? Illetve mire szolgálnak? Csak aktíválnak?
http://www.aliexpress.com/item/Win-8-Pro-Key-With-100-Working-Code-professional/1369247571.html
Válaszotokat előre is köszönöm!
Elnézést ha illegális tartalmat tartalmaz. Probáltam Googleban utána olvasni de nem találtam hasznosat!
-
El_Diablo
tag
válasz atleticofan #22714 üzenetére
Erőteljesen jogsértőnek tűnik!
-
janaman01
addikt
válasz atleticofan #22714 üzenetére
pofám leszakad , ilyenek is vannak alin és ahogy látom sok az elégedett vásárló....azaz jó a "termék"
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
atleticofan
tag
válasz El_Diablo #22715 üzenetére
Akkor ugymond ez is jogsértő kategóriában tartozik?
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Windows-8-1-Professional-32-64-Bit-Upgrade-Activation-Key-/201016509106?pt=UK_Computing_Software_Software_SR&hash=item2ecd8482b2
Igazából ahogy utána olvastam ez alternatív módszere az eredeti szoftvernek. Mert hivatalos MS oldalról le lehet tölteni az operációs rendszert és onnan már csak egy aktíváló kulcs kell hozzá.
De még mindig érdekel hogy ez mennyire jog tiszta vagy hogyan is van. Akár itt hogy mindenki lássa vagy privátban is szívesen meghallgatnám aki ír.
[ Szerkesztve ]
-
El_Diablo
tag
válasz atleticofan #22718 üzenetére
Gyanús ez is. Ha ilyenre van szükséged természetesen a legtöbb számítástechnikai boltban legálisan hozzá lehet jutni. Az ott fizetendő ár nagyjából a reális ezekért a termékekért. Az ilyen fizetek a kódért dolgokkal az a gond, hogy jó eséllyel mindenki ugyanazt a kódot kapja ami működik is egy darabig. Amíg a Microsoft le nem tiltja. Utána pedig nincs kihez menni reklamálni. A legális bolti verziónál ez nem fordulhat elő.
-
gossipboy
csendes tag
Azt honnan tudom meg, hogy mennyi lesz az ÁFA a cuccra amit megvámoltak? Egyszer csak jön a postás és kéri a pénzt? Ritkán használok készpénzt nem biztos, hogy amikor méltóztatik a postás jönni repkedni fognak itthon a 10-20 ezresek. Köszi!
Huawei Mate 10 Pro, Nikon D600 + Nikon 105mm 2.8 micro
-
Terentius
őstag
-
Laza...
addikt
-
sputyi70
aktív tag
El sem hiszem ! 350 $ motyónál.
2013.12.28
16:35
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.07
11:36
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.07
11:50
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.10
07:46
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
RVR400
veterán
válasz sputyi70 #22730 üzenetére
Én sem hiszem el, egy 47 dolláros cucc:
2013.12.26
12:29
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2013.12.26
12:53
Küldemény információ:
2014.01.03
21:38
Küldemény információ:
2014.01.04
07:20
Küldemény információ:
2014.01.04
19:13
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.04
19:21
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsKezd itt is kínai módszerrel üzemelni a dolog? Az újabbak már megvannak, ez meg valamelyik polcon áll.
-
janaman01
addikt
válasz RVR400 #22732 üzenetére
úgy ahogy mondod ( majd hétfőn kihozzák...hagy dolgozzanak meg a pénzükért
2014-01-11 05:31, Törökszentmiklós posta , Item information : Postán átvehető
2014-01-09 11:46, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2014-01-08 16:21, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014-01-08 16:17, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination countrybár ez egy tavalyi beragadt cucc, amit újraküldött rendelés nélkül a szerencsétlen kis kinai, jelzem az eredetit is megkaptam....( lehet visszaküldöm neki)....
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #22734 üzenetére
egyébként meg szerintem van egy lusta csapat, meg van egy melozós csapat a vámosoknál...a lusta brigád szarik rá...felhalmozódik a cuccuk..., ugye jön a váltás, azok belehuznak, az épp beérkező cuccokkal, majd megint jön a lusta brigád, azok meg szép lasssan elkezdik feldolgozni az Ő felhalmozott "cuccaikat"
-
hevizms
addikt
válasz janaman01 #22734 üzenetére
Szerintem küldd vissza,ezzel jót teszel magadnak is ha esetleg később tőle vásárolnál,meg a magyarok jó hírét is erősited.
Volt már nekem is olyan hogy kifutottam volna a 45 napból,refundoltam,a pénzt visszafizette az eladó,majd rá 2 napra meg hozta a postás a cuccot.
Visszautaltam neki a pénzt.
Szerintem ez így korrekt. -
janaman01
addikt
-
herdsman12
őstag
Idei rendeléssel pozitív tapasztalata valakinek?
Hongmi vásárláshoz keresek ajánlott üzletet. -
RVR400
veterán
válasz herdsman12 #22739 üzenetére
Nekem van pozitív tapasztalatom ideivel. Már mindegyik fel lett adva. Szerinted mennyi rendelés ért már ide, amit 2014-ben rendeltünk?
Másrészt 31-én érkezett cuccom már fizetős volt, meg holnap hoz a postás még egy drága csomagot. Ez idén átvettekből 2/2, november 1-étől számítva 17/15 lesz. (előtte gyakorlatilag 1-szer tudtam a vámosok létezéséről, amikor egy dobozomat kibontották, majd visszacoomagolták, és rajta volt az írás, hogy belenéztek) -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Melyik postát érdemes mostanában választani? Melyik a leggyorsabb? SG még mindig hatékony?
Mostanában sok csomag fent akad a vámon?
-
SSlyTR
aktív tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van-e tapasztalatotok mostanában a vopmart.com bolttal?
Az 1. hszben szerepel az ajánlottak között, de nem tudom mikor került ki az. Lehet közben változott.Valami tapasztalat velük?
-
myk74
senior tag
Korábbi rendeléseimnél ilyen nem volt.Ez mit jelent:parcel dispatched from original office hubud
Nincs kéz Nincs csoki!
-
scream
veterán
Egy olyan kérdésem volna, ha valaki megrendeli nekem Németo-ban a kinézett terméket (220 €) akkor ha azt feladja a postán, akkor arra megy rá rendesen a VÁM + ÁFA is?
Szerk.
Köszönöm, tehát akkor fel sem nyitják a csomagot?
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
SSlyTR
aktív tag
válasz scream #22746 üzenetére
Szerintem attól függ honnan rendeli, aki megrendeli neked, németből németbe nincs semmi, de ha nem euból rendeli, akkor annak kell adót és vámot fizetnie, de a németországi törvények alapján. Ha pedig továbbküldi neked magyarba, akkor már nincs ilyen vám se áfa.
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
válasz scream #22749 üzenetére
Akkor csak a postát kell fizetni.
Én franciából rendeltem több mint 400 euroért valamit, mérges lettem volna, ha több mint 100 euró vámot kellett volna fizetnem.Egyébként jól érzem, hogy európában (és kb az egész világon) kb nálunk kell a legtöbbet fizetni vámra, áfára?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest