Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    Hali!

    Lehet kicsit hosszabb hangvételű lesz ez a hsz, előre is elnézést.

    Még sosem volt konzolom, semmilyen, csak PC, de most mégis szeretnék egyre beruházni, csak egyelőre nem tudom pontosan, melyikre lenne érdemes.

    Mivel nem volt konzolom, így nincsenek már meglévő játékaim se, se kiegészítők.

    Amire szeretném használni: jelenleg 24"-os 1440p-s monitoron (később 32"-os 4K-s lesz), HDMI-n játszani, élvezhetően (de nem kell natív 1440p/4K), kizárólag otthon, így kb a Switch ki is esett (hiába a Zelda).

    Amilyen játékokkal: nem a legújabb AAA-kkal, címeket mondanék és ahoz hasonlókkal - Diablo 3, Darksiders, Devil May Cry, Fifa, NHL, GTA IV/V, GuitarHero, MassEffect, Skyrim, Dark Souls, Witcher 2 (3 esetleg), Rayman, Ori and the Blind Forest, NFS (Most Wanted első sorban), egyéb autós játékok, Tekken, MK.

    Illetve fontos (nem nevet), hogy a Just Dance széria tagjai fussanak (nem, nem magam miatt fontos ez), nem tudom hogy melyik a jobb implemetáció (Kinect vs PS Move).

    Nagyon tetszik viszont pl PS oldalról a Horizon, de azon kívül más nem nagyon mozgat meg az exclusive-ok közül (God of War talán).

    De ugyan akkor Xbox oldalról is ott van a Fable és a Gears of War...

    Amennyiben nem mindenképpen ajánlott, akkor szeretném olcsóbban megoldani (~teljesítmény esetén nagyobb árkülönbség, stb).

    Alapvetően X360-at néztem ki (Slim E), de nem igazán tudom, hogy ez lenne-e a helyes választás. Továbbá nem biztosan tudom, hogy a "sima" Slim és Slim E között van-e különbség (hw, valamelyiknek jobb a hűtése, stb), melyiket érdemesebb venni? Mit jelent az, hogy RGH-s egy gép, azon felül, hogy akár HDD-ről/pendrive-ról lehet betölteni játékokat? Ha olyat veszek kerülök-e hátrányba (használt piacon sok ilyet találni, de nem tudom, hogy ez nekem előny vagy hátrány inkább) egy gyári géppel szemben? Illetve X360-nak ha jól tudom a maximális felskálázott felbontása az FHD, ez mennyire lehet szembetűnő egy 1440p-s monitoron?

    A többi opciót (PS4, Xbox One S és Xbox One X) nem néztem meg annyira alaposan, azokról jelenleg még nincsen ennyire specifikus kérdésem.

    Se egyik se másik oldal előfizetési opcióit nem ismerem egyelőre, így nem tudom, hogy melyik, sőt azt sem tudom, hogy egyáltalán megérné-e nekem az előfizetés.

    Ti mit ajánlanátok? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák