Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    Sziasztok. Mostanában felerősödött a kérdés, hogy miért nincs egy konzolunk.
    Valójában az asszony kérdezte meg egy fél éve hogy miért nem veszünk egyet. Ezután elvettem feleségül ( :DDD ) És most tényleg dönteni kellene.
    Asszonyi felvetés alapja az volt, hogy kipróbálná a fitness és táncolós játékokat. Tehát valami mozgásérzékelő szenzor biztos, hogy kell, kénytelen vagyok innen indítani. Van különbség a két nagy platformban ez alapján? Gondolom erre exkluzív tartalmat nem adnak ki, ami az egyikre van az a másikra is. De maga a szenzor árban, minőségben különbözik ms és sony rendszerében?
    Ha ez megvan akkor az a következő problémám, hogy magamnak nem tudom eldönteni mi kellene. Nem sokat játszok. Anno sokat unrealoztam, wowoztam (ez utóbbi itt szerintem nem lesz hatással) illetve fifa maxpayne maffia és stratégia, ritkán egy-egy cod, assassins c, borderlands még a kezdeti időkban illete Diablo. Mass Effectet toltam még sokat. De egy ideje nem volt idő játszani így 2-3-4 éve csak kocajátékos vagyok.Szeretem ha van egy magával ragadó szál, azt is ha karaktert lehet fejleszteni. Viszont sok idő kimaradt ezért az exkluzív tartalmak nem sokat mondanak (elkezdtem teszteket olvasni).
    A másik kérdés, a sony illetve ms hogy áll a vásárlóihoz? Játékot nem nézve melyik platform barátibb, melyik húz le, melyik szarik a fejemre miután megvettem a cuccát?
    Gondolom a társasági játékok, mint pl Fifa, multiplatform, tehát az ilyen sörözős játékok nem nagyon köteleznek el egyik oldalra sem. Tévedek?

    Bocs ha hülyeségeket kérdezek.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák