Új hozzászólás Aktív témák

  • Fernet

    senior tag

    Üdv!

    Esetemben a „melyik konzolt válasszam?” kérdés kibővül egy „érdemes PC helyett konzolt választanom?”-mal. Lányom szeretne már egy ideje konzolt, ha MM-ban járunk (vagy olyan műszaki áruházban ahol van kitéve) mindig meg kell állnunk egy próbára. Nem tagadom, én is élvezem, például LEGO játékokkal ketten jót lehet szórakozni. XBO és PS4 a két versenyző, PS4 nekem szimpatikusabb, XBO az EA access miatt van versenyben. (Karácsonyi ajándék lenne, ha sikerülne dönteni a kettő között.)

    Világ életemben PC-s voltam, de nem tagadom, valóban megvan a varázsa mikor az ember a kanapén a TV előtt játszhat. Éppen ezért próbaképp vettem két kontrollert (valami noname tescos vezetékest, ps kontrollerhez hasonlít) képet kitettem TV-re és egész jókat játszunk (vettem pár lego játékot steam-re).

    Ettől függetlenül még nem tettem le a konzolról, mert jelenleg osztozkodnunk kell a PC-n. :)

    Viszont a napokban bekukkantottam az online store-okba és úgy látom, hogy ugyanazon címek lényegesen drágábbak konzolon mint PC-n. Legós játékoknál maradva, igaz akciósan, de 1000-2000 Ft körül vettem darabjukat. Konzolon 2-3x ennyiért láttam. Másik példa, Disney Infinity 3.0 gold edition 3000 Ft volt, ez teljes kiadás, minden szereplővel. Lányomnak nagyon tetszik. Konzolon az alapjáték 5-6e körüli, ha minden karakter kellene nem tudom mennyi lenne a vége…

    Szoktak a konzolos store-ban is nagyobb akciók lenni? Vagy tényleg ennyivel drágább ugyanannak a játéknak a konzolos verziója? És akkor még ott van a nem kötelező de azért (gondolom) ajánlott gold vagy plus előfizetés ami ha jól látom egy évre 15-20e között van valahol. Kicsit elgondolkodtam, hogy valóban megérné-e a konzol, vagy maradjon a PC.

Új hozzászólás Aktív témák