Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    Sziasztok!

    Bedobom a kérdést ami már sokszor volt, de mivel kicsit egyedi az esetem így meghallgatnám a véleményetek :)
    Volt már egy xbox360-om annó, mint sokaknak az rgh miatt volt ez a választás suli alatt. azóta az életkörülményeim megváltoztak, külföldön dolgozom és szerencsére mondhatom, hogy gond nélkül vehetek már magamnak ilyen dolgokat.

    Barátnőmmel szeretünk játszani (LoL-ozunk), és felhozta, hogy jó lenne az együtt töltött időt konzol játékkal néha elütni, ha nem olyan az időjárás, hogy ki akarsz menni éppen.
    Fontos, hogy nem fogok mindenféle havidíjas dolgokat venni, nem érdekel az online játék konzolon, csak és kizárólag ketten fogunk coop játékokat játszani lokálban.

    A képernyő projektor lesz, 1080p felbontás kb 200" képátlóval.

    A három esélyes: PS4 Pro, Xbox One, Nintendo Switch.

    A PS és Xbox közötti különbséget most annyiban látom csak, hogy a PS4 pro újabb, erősebb hardver, tehát talán tovább aktuális lesz.

    Nintendo switch ígéretesnek tűnik, de jelenleg alig van rá valami, az ára is magasabb, és a hozzá adott kontrollerből összeállított kontroller is fura. Valószínű inkább party játékok lesznek rá. Rábeszélhető vagyok, el tudom képzelni magam ebédidőben munkában egy kis Zeldával, de nyilván nem ez lenne a fő terület.

    Szóval inkább PS vagy Xbox. Melyik legyen?

    [ Szerkesztve ]

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák