Új hozzászólás Aktív témák

  • canonka

    csendes tag

    válasz ferkoboy #2076 üzenetére

    Akkor bocs, úgy értettem én keverem a kónuszokat. ;]

    RK stimmel, Arcibasev nagyon le van maradva ezzel a technológiával, a lézer korában nem lenne szabad ilyen műtéteket csinálnia. Fiamnak már lézeres műtétje volt, jó a szeme, hogy mit hoz a jövő nem tudom. Igen, nyitott egy magánklinikát a Gellérthegy oldalában. A műtét nem fáj, másnap se, de a későbbi következményeket elfelejtették elmondani. Ma már biztos, hogy nem műttetném meg a szemem gyémántkéses technikával.
    Az igazsághoz tartozik, hogy volt kb 10 évem jó szemmel, most se nagyon gáz, leszámítva az esti vezetést és az öregedéssel járó szemromlást, amit nehezen korrigálnak szemüveggel.

    Mivel kezdődő szürkehályog van az egyik szememen szóba jött a műtét, de még nem aktuális. Tehát nem "sima" szemészorvos méregette a szemem. :) Egyenlőre marad a kontaktlencse, ha bírom.
    Szerintem se kellene az ellentét az orvosok és optometristák között, hiszen szükség van mindegyikre. Nem kell mindenhez orvos, sőt! Inkább együtt kellene működni, külföldön régóta optometristák dolgoznak az üzletekben, probléma mentes esetben remekül boldogulnak ők is. Engem konkrétan egy optometrista küldött az ominózus dokihoz, a szürkehályog miatt.
    A képzésben egyetértek, nem vagyok híve a gyorstalpalóknak. :U

    Szuper, hogy segíteni akarsz a népeknek. A kérdésemet hülyén fogalmaztam, pontosan úgy értettem, ahogy megválaszoltad. Mire észre vettem nem tudtam javítani ... :(((

Új hozzászólás Aktív témák