Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz Snip3r_HUN #1444 üzenetére
1 dollar = 1 euro, imádom. 199/239 dollárért nagyon jó vétel.
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #1448 üzenetére
akkor már csak a 27% -os áfa drágít, amíg Ausztriában dolgoztam szinte minden műszaki dolgot ott vettem, mert olcsóbb volt a 20% ÁFA miatt, élelmiszerekre meg 10% no komment
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ScomComputer
veterán
Ha megjelenik kipróbáljuk,és leteszteljük az tuti!
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #1448 üzenetére
Nálunk akkor lesz minimum 80K.Szlovénból kell megrendelni.Nagyon jónak tűnik,de megvárnám az első teszteket.
A 68 mm vastag radi komoly hűtésre képes,de ehhez komoly statikus nyomású venti is kelleni fog.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Whysperer
addikt
válasz Snip3r_HUN #1495 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
KAMELOT
titán
válasz Snip3r_HUN #1495 üzenetére
Akkor meg is válaszoltad....szerintem segíts neki privátban, mivel neked van személyes tapasztalatod!
(#1497) Whysperer: Ennek a videónak akkor lenne értelme ha menne a tesztprogi és közben mutatná a hőfokokat!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #1499 üzenetére
Kétszer jobban minimum.Nem véletlen nem futtatnak egy videóban sem terheléses tesztet..
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #1502 üzenetére
Tisztában vagyok vele,ezért is írtam neki hogy felejtős.
-
hszilard666
veterán
Jó kis cuccli, de az ára egy picit el van szállva :/
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
KAMELOT
titán
válasz Snip3r_HUN #1570 üzenetére
ja néztem 95 euro a pumpa! Igen az aprón sok jó cuccot találni olcsón!
(#1572) OceanStorm: TR mellett döntöttem. Még venti nélkül is tudja hűteni a procit!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #1570 üzenetére
+1 például aki most akar komplett vizet építeni annak kánaán az apró!
-
jim bcs
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #1584 üzenetére
Inkább mondjuk úgy, hogy te kifogtál egy jót.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #1584 üzenetére
jim bcs leírta a tutit,sok gond van velük.
iszilard Egy olcsó dlc pumpa apróról+egy csőtartály?Hatékonyabb is és megáll 8k-ból.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
XmoD
senior tag
válasz Snip3r_HUN #1631 üzenetére
Jelenleg 2 Velociraptorrol van szó. Levegő nélkül 41fok... és rajta az Icepack. Levegővel lemegy 31-re.
-
blu79
addikt
válasz Snip3r_HUN #1662 üzenetére
80k 2 év gari ez tényleg vicc kategória, mit tudna többet mint a többi kompakt 80k-ért? Talán terhelés alatt 35 fokon tud tartani mondjuk egy 4790k -t, erős pumpa 2év garival , jó ventik? , 80k-ért lehetnének is jó ventik szerintem egyből cserélni kellene hacsak nem 600rpmen használod már aki érzékeny a hangra
Az én Tritonom a 4790k-t 4.8Ghz-en játékok alatt 55 fokon tartja 31 fokos szobában, 24-25 fokos szobában már csak 40-45 fok a proci aztán 22k volt
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #1672 üzenetére
Az túl drága! Ezt nem mertem a vizestopikban leírni, száműztek volna
-
blu79
addikt
válasz Snip3r_HUN #1667 üzenetére
Ez a venti dolog engem másképp érint, ezért van 2 sp 120 és 2 cooler master rajta. Ha később lesz új project akkor másképp állok a ventikhez is hozzá
KAMELOT a te procid nem olyan mint az én procim. Az ismerősömnek az FX 8120 ha 60 fok fölé megy már a játékok megérzik... akadoznak meg stb. pedig az a proci 125w és egy Arctic freezer 13 al nem tudja 60 fok alatt tartani öszig míg a hidegek nem jönnek, alapórajelen használja turbo off. Míg az enyémnek 70 foknál semmi baja se lenne vagy 80nál sem[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #1672 üzenetére
Neked és iszilard-nak:
Én már feladtam a szélmalom harcot,ha valaki 50-80K-ért akar kompaktot venni,az tegye.Mi tudjuk mire képes az épített víz,és hogy annyiért már lehet összerakni pár használt cuccal jó kis rendszert.Viszont nem mindenki akar,fél tőle stb. 25K-ért a Lepa jó kis kompakt és meg van az előnye,hogy bedobod oszt csőő Babi néni. Annyit én személy szerint áldoznék is egy kompaktra,de többet nem-viszont az mindenki maga tudja mi mit ér meg neki.De még mindig jobban jár egy EK cuccal mint egy csili-vili 50K-s Korszarral.
1150-s K-s I5-7-nél úgyis a kupak alatti paszta lesz a leggyengébb láncszem,annál a Buldozernél meg maga a proci.
blu79 Az Sp nagyon mutatós kis venti,csak hangos és a légszállítása/statikus nyomása is csak közepes.[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #1848 üzenetére
Na az a pumpa se egy D5,lesz hangja!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hszilard666
veterán
De király lesz!
-
kisza25
félisten
idejársz menőzni? sicc
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
blu79
addikt
Állítólag annak az Alphacool-nak nagyon hangos a pumpa... baromi hangos
Hallgasd csak meg
Grózi
Na ez már nevezhető hangnak
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz Snip3r_HUN #1852 üzenetére
Dehát akkor nem megy 3600 mint ahogy írtad. High speed.....
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #1882 üzenetére
és melyik hűt jobban?
-
Grózi
Topikgazda
Ez már komoly kompakt!!És a röhej hogy olcsóbb mint a Korszar játékvizei..
-
blu79
addikt
Batár radiátor , most én is elgodolkodtam hogy a Triton radiátorát lecserélem ilyenre , majd mehet a vga-ra is víz. Szerintetek bírna a kis Triton pump
Egyébként nem túl rövidek a csövek?
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Snip3r_HUN #1889 üzenetére
Na ne jó? nem konkrétan a sima folyadékra gondoltam ,hanem a fagyállósra.. nem légüres tekeret akartam létrehozni a vízhűtésben . Hanem a fagyálló folyadékot a leírtak miatt. mivel esténként olyan helyen van a gép ahol beeshet -1 alá és nem volna jó széteperszteni a radit vagy stb.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Snip3r_HUN #1891 üzenetére
Oksa csak gondoltam,ha Shteer értette. Akkor más is
Ez van sajna .. nem állandóan csak párszor alkalommal.. Mert elfog csúszni a fűtésért felelős csövet szerelése télen. megpróbálom + fokon tartani majd a helyet. elektromos ventivel. CSak ugye nem leszek bent egész egész este és tűzvédelem miatt nem mehet a hősugárzó 24 órában. Így próbáltam leredukálni csak akkorra mikor dolgozunk.
puttonyos Oksa: Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Old FatBoy
aktív tag
-
TXT
őstag
válasz Snip3r_HUN #2476 üzenetére
Grozi: koszonom
Most epitett viz van, nem is egyszeru osszeallitas, no de ez es sztem mas sem ferne be mATX meretu hazba, en pedig kompaktabbra vennem a figurat (keresem hozza az idealis alanyt haz teren). Gyanitom epitettel mindenkepp hatekonyabb lehetne, de nem latok ra realis eselyt. Vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #2476 üzenetére
Ezt nem nekem kell írnod,én egy forintot nem adnék Korszar kompaktért-de 25K-nál többet sem bármilyenért.
eventus támogatja nagyon ezeket a kompaktokat+a ventijeiket..Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
KAMELOT
titán
válasz Snip3r_HUN #2658 üzenetére
Ő a kompaktot kérdezte én válaszoltam. Én 15K vettem!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #2684 üzenetére
-
Egzee
őstag
válasz Snip3r_HUN #2953 üzenetére
Tehát akkor ez nincs légmentesítve? Egy ilyen puffertartálynak mi a szerepe?
-
Egzee
őstag
válasz Snip3r_HUN #2955 üzenetére
értem, köszönöm. erre gondoltam.
-
blu79
addikt
válasz Snip3r_HUN #2967 üzenetére
- szia , gondolom azért írt ide mert nem csak negatív tapasztalatok vannak a Tritonnal , hanem vannak jó tapasztalatok is, ami igaz, a repedés nem csak a csavarok óvatlan lehúzásából adódhat , hanem egyéb gondatlanságból is, az tény hogy a Tritont nagyobb odafigyeléssel és nagyobb óvatossággal kell beszerelni mint a többi kompaktot, beszerelés után meg a csöveket is kellő óvatossággal kell mozgatni , feszegetni. A bővítés az nálad azt jelenti hogy gyári radi rajtamarad? , az nem bővítés, a bővítés az + radit vagy és a gyárit nagyobbra cserélni jelenti, szerintem, így már egy komolyabb nyári napon nem is szerepelne le az egész
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #3009 üzenetére
Az drágább sport mint a vízhűtés,az már biztos!!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #3121 üzenetére
Viszamennyé'!
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #3121 üzenetére
Besírtam!
-
eventus
veterán
válasz Snip3r_HUN #3145 üzenetére
Láttam azt az oldalt is, nem találok különbséget. Lehet csak jobb pumpa lett benne "5" vége miatt gondoltam, mint a 105 link mentes, de nem.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #3173 üzenetére
Véleményem szerint jól néz ki,minőséginek is tűnik-egyedül az nem tetszik hogy a tartály miatt push ventit nem tudsz felszerelni és a korábban linkelt 360-s tesztje szerint a hűtési teljesítményük nincs az élvonalban.
És itthon úgyis csak Varázsló fogja forgalmazni rendelésre,minimum 80K-ért.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #3210 üzenetére
Alu a radi.
Nincs is olyan kompakt tudtommal, aminek rézből van a radija.Speed(R):
De nálam 2600-on ment az Arctic pumpája, az építetté meg 1500-on megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest