Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz Milka 78 #3900 üzenetére
A Korszarhoz képest(jó ventit még nem sikerült csinálniuk) minden istenes,de akkor a jelek szerint nem olyan vészes.Ha esetleg nincs rá szükséged,dobj rám egy pm-t és átveszem ha meg tudunk egyezni!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
ScomComputer
veterán
Lepa EXllusion 240 pumpa hang teszt....van hangja ennek is rendesen...
Az Arctic Liquid Freezer sokkal jobb....
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz ScomComputer #3904 üzenetére
Nagyon jó cucc a LF.
Nem hiába vettem másodszor is ezt.
Nálam 4000rpm-en megy és semmit nem hallok belőle.
Hogy megjöttek róla a tesztek.A Lepa hangjától megőrülnék.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz #16729600 #3906 üzenetére
Nem csúnyácska és van olyan minőség, mint a H110 volt.
Talán, ami nem tetszik rajta, az a fényes felület a blokkon, de amúgy, ha azt nézzük, hogy ez egy 22-23k-s kompakt(ráadásul 240-es), akkor nem érdekes semmi, mert nem kapsz ilyen ár/érték arányú kompaktot, más gyártótól.
Jó lenne, ha jönne belőle egy 360-as is.[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Aqua kinalatabol milyen hutot ajanlotok max 25k kornyeken?
Sajnos muszaj ott levasarolnom a seidon arat es nalunk artic nincsen pedig azt vennek szivesen.Lehet 120 es 240es is sajnos tritonon kivul nem ismerem a tobbi termekuket es azt se kb milyen teljesitmenyt tudnak.
2500k melle kell 4,7 ghz Oc-vel.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Grózi
Topikgazda
válasz ScomComputer #3904 üzenetére
Van hangja,Korszar feeling!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
mihione
őstag
Kovezzetek meg de lehet benevezek egy tritonra
Ahogy olvastam mar a 3.szerianal jarnak es a 2.-nal javitottak a szivargast elvileg.Plexis hazam van ugyhogy tudom figyelgetni.De majd meglatjuk mi van keszleten es mit ajanl az elado...enermax annyira nem bejovos id cooling meg nem tunik olyan rossznak bar a gyari specnel nem ertem miert csak 200w ot irnak tdpre mikor a vgas hibridnel ugyanaz a blokk es radi van 300w tdpvel.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
ScomComputer
veterán
válasz mihione #3914 üzenetére
Nem lenne az rossz,ha nem repedne meg a pumpa ház....bár én azt olvastam az egyik aio fórumon,hogy a 280-as verzió már új pumpával jött ki ezt ki is emelik a hivatalos oldalon is...
-
bombibmw
veterán
válasz ScomComputer #3917 üzenetére
Lehet, hogy ezek már javított példányok, de meg is kérik az árát.
Ennyiért biztos nem vennék. -
Apollo_21
addikt
Egy újabb elégedett Triton tulaj....faszántos.
Remélem a számos repedés és szivárgás beszámoló után senki sem vetemedik ilyenek vételére..!Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
kecsawi
senior tag
válasz hszilard666 #3923 üzenetére
A bizalom elmúlt, vagy építek belőle vmit, ha a garipapír elkeveredett, vagy kukázom, de ezt a blokkot már értékre nem raknám.
-
Milka 78
nagyúr
válasz mihione #3914 üzenetére
Az ID-Cooling oldalán lévő 200/300w-s hőterhelés nettó baromság.Pl az Arctic Cooling Hybrid III szimpla radijára 320w-t írnak,tehát erősebb mint a Frostflow 240g (álmaikban).
Most vagy az AC hazudta le az égről a csillagokat,vagy az ID nem tud számolni,mert a Hybrid III a kanyarban sincs a 240g-hez képest.
Tesztek szerint a 240l nem rossz eresztés.1,2.
Hozzáteszem 22-23-ért verhetetlen az AC240-ese.Mellesleg ha plexis a házad és úgy is a pumpát fogod nézni akkor a monitoron is tudsz spórolni (hisz azt nem lesz időd nézni) és ha nincs monitor akkor vga sem kell,ergo nincs amire kidobja a taccsot a pumpa,viszont így aláfér egy pókemberes kajbli amivel a csini szinezett löttyöt újra tudod majd hasznosítani.
-
ZrogNV
tag
Blue szerintem lassan kezdheti hírdetni a Tritonját. Extra magas felárral az ország egyetlen nem eresztő Tritonját
“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
kecsawi
senior tag
válasz hszilard666 #3925 üzenetére
Köszönöm, erről a lehetőségről nem tudtam.
-
mihione
őstag
válasz Milka 78 #3927 üzenetére
Ja de ugy lattam hogy nem is volt a kinalatban freezer aquaeknal :/
Jo otlet es tulajdonkeppen nem kell eger se billzet a gephez sot lehet jobban jarok ha nyitok egy mini vizicsuszdat amire triton csopogteti a vizet es szepen levezetem a taphoz.Nyaron igazi feludules[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Grózi
Topikgazda
válasz bombibmw #3926 üzenetére
Én is csak vérszívásnak írtam,szerintem ő is belátta már.
(#3928) ZrogNVÉn a helyében nem adnám el,mert amúgy kiváló hűtő és talán annak már nem lesz baja+köztudottan problémás a Triton,szerintem csak nagyon nyomott áron menne el.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
senior tag
válasz bombibmw #3926 üzenetére
Na-na, nem az egyetlen Bár az enyém eresztett, de nem a plexi miatt, hanem az illeszték volt gyenge. Egy kis megerősítés kellett és már 4 hónapja (az eresztés után, átépítés előtt fél évig jó volt) ismét hibátlan
Csak én tisztába vagyok a hibájával és nem írom le folyton hogy milyen tökéletes meg jó minden, hisz bármikor megadhatja magát.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz Zsírkrétamen #3932 üzenetére
-
blu79
addikt
- sziasztok, mivel Triton-ról volt szó, csináltam az előbb pár képet az enyémről :
Tehát tavaj július óta üzemel, proci delidelt, játékok alatt átlag 50 fok körül vannak a magok 4.8Ghz-en, télen(+25-26C szobahőmérséklet) - nyáron, eddig nagyon elégedett vagyok vele, nem számítottam hogy ennyire jól teljesít, hangtalan pumpa (3000 rpm vezérelve) , core verziót vettem. A repedéstől semennyire sem tartok , nem félek, nem gondolok rá , annak ellenére hogy itt sok mindenkinek megrepedt. A sok repedés miatt nem ajánlott, tehát mindenki csak saját felelősségére vállalja be . Kíváncsi lennék hogy az új Tritonok repednek e ? Ha ez valamilyen oknál fogva meghibásodna (remélem nem fog és még egy jó ideig szolgál) valószínű bevállalnék egy 280-as Tritont . Nem védem a Tritont, de ez a kedvenc kompaktom , bár régebb corsair -ért voltam oda . A képeken a fekete részen ahol a logó van azok nem karcolások, hanem még a gyári fólia rajta van . Gondolkodtam decemberben hogy cserélek clu-t a kupak alatt, de végül nem nyúltam hozzá mert jók a hőfokok és így .. minek.... Majd ha letelik az 1 év teszek fel még képet az akkori állapotáról , még annyit hogy decemberben kellett egy kis vizet hozzá öntenem, és azóta ok, sima desztilált vízzel pótoltam
- van egy kis pór de a héten esedékes a portalanítás[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok szeretnék venni egy ENERMAX Liqmax II 240-et 25 ezer Ft. egy i73770K-ra lesz. Mennyire lenne jó vétel? Ipon-ból újan. 4.5 GHz re 0/24-ben akár.
Csak az ASUS!
-
blu79
addikt
válasz Hubba12 #3935 üzenetére
Szia, jó választás , több tagnak is volt van és elégdettek vele. 4.5Ghz-et simán kell hogy bírja 0/24. Jobb felső sarok keresőbe ird be keress rá a topicban
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg találkozott már itthon a Lepa Exllusion 240 hűtővel? Elméletileg az eu-s forgalmazás januárban indult, de sehol nem találkoztam még vele, se tesztek, se hazai forgalmazás. -
ScomComputer
veterán
válasz Rison77 #3938 üzenetére
Teszt és pumpahang bemutató is van csak olvass vissza.....
Visszaolvas....
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
válasz ScomComputer #3939 üzenetére
Igen tudom úgy értettem, hogy hazai teszt, csak ahogy látom a "hazai" szó kicsit elcsúszott.
[ Szerkesztve ]
-
lime.pro
csendes tag
Sziasztok!
NZXT Kraken X61-ről valami vélemlény, tapasztalat, valami? NZXT Source 340-be menne bele, már csak azért is mert mindkettő NZXT lenne és az úgy jól nézne ki! Viszont sajnos most sehol se lehet kapni, még a Varázslónál sem...
-
rvn_10
senior tag
válasz lime.pro #3942 üzenetére
2 hónqpja használom. Nqgyon jó. 6600k-t 4.0 ghz ibt alatt max 50 fokig engedi, 4,7 ghz en szintén ibtvel 80 fok körül. Játékok alatt nem nagyon láttam 40 foknál többet, pedig egy r9 390 fűt a házba és a cpu cooler belülről szív.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
rvn_10
senior tag
válasz lime.pro #3944 üzenetére
Még esetleg annyi, hogy a pumpája 2000RPM alatt nekem elég furcsa kerregős hangot ad, felette hangtalan, a ventik meg leszabályozva tűrhetők.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
lime.pro
csendes tag
Utána olvasgattam külföldi fórumokon is, azt a kerregő zajt állítólag azért adja, mert levegős a rendszer.
Erre megoldásnak azt írták, hogy a radiátort szereljük ki a gépből, magyarán szedjük ki mindenestűl és finoman "rázogassuk" meg minden irányba. Bár nekem nem teljesen érthető, hogy egy zárt rendszerből ilyen módon hogyan fog kijutni a levegő, de többen is ezt írták, esetleg megpróbálhatod te is. Vagy az is lehet, hogy csak gyárilag hibás a pumpa. A vetillátorok nem izgatnak annyira, mert Akasa Apache Blackkel lesznek helyettesítve! Viszont bosszant, hogy sehol sem lehet kapni! -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest