Aktív témák

  • Szeretném megkérdezni, h ha pirospontot adok valakinek egy termék sikeres eladásáért, akkor nekem is jár-e pirospont, mint vevőnek?
    Mert ha igen akkor lenne itt némi pirospont adagom:

    Átnéztem a privátjaimat, és kábé 40 pirospontot kéne kiosztanom így visszamenőleg. És csak a priviim kábé negyedét/harmadát néztem még csak eddig át.
    Ebből a ~40-ből én 2 pirospontot kaptam meg.
    Mindkét esetben vevő voltam.
    Egyiküknek adtam már pirospontot, a másikójuknak még tartozok.

    Szóval az lenne a kérdésem, h ha én belinkelem ezt a majd' 40 hirdetést, és a ~40 eladó megkapja a pirospontját, akkor számíthatok-e rá, h én is megkapom a ~40 pirospontot, függetlenül attól, h a ~40 eladó valószínűleg már nem fog így utólag értékelnie engem, tehát a részemre megítélendő ~40 pirospontot kizárólag az általam pozitivnak értékelt, és belinkelt hirdetésekre alapozva kapnám meg.
    Elvárható-e :F h megkapjam ily módon is az elmaradt pirospontjaimat, vagy én csak akkor kapok, ha a hajdani vásárlópartnereim is belinkelgetnék a hirdetéseket, és pozitívan nyilatkoznának rólam. Amire tegyük hozzá vajmi kevés az esély, mivel ha eddig nem tették meg, ezután már miért tennék.

    Egyébként ez az egyik oka annak, h nem nagyon foglalkoztam ezzel a visszajelzés dologgal, mivel PH-s pályafutásom kezdetén szinte csak hirdetésekkel foglalkoztam itt, de soha nem kaptam senkitől semmiféle pirospontot, így engem sem érdekelt, másrészt úgy voltam vele, h majd egyszer visszamenőleg átnézem a priviket, és kiosztom a pirospontokat.
    Most épp ezt a naaaaagy átnézegetést csinálom, és tudnom kéne, van-e értelme egyáltalán osztogatnom a pirospontokat, vagy semmiképp nem "profitálok" belőle.

    Választ előre is köszönöm.

    Lehet, h nem ebbe a topicba való a kérdésem, akkor valaki legyen szíves linkelni a megfelelőt, ezt pedig törötletem.
    Az első hsz-ban a feltett kérdésemre vonatkozólag nem találtam utalást.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Aktív témák