Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vond
MODERÁTOR
-
mufi
senior tag
válasz Citroware #18535 üzenetére
Probald ki ezeket is: a Bond no 9 Bleecker Steet, Elysium, Mefisto/Silver Mountain Watert mielott beleugranal az Aventusba. Ez utobbinak ketto valtozata van, a gyumolcsosebb illetve a masculine fustosebb.
Basenoteson talalsz infot a batchekrol. Alapvetoen az S szeria a jo a 2019-es szeriabol, azt mondjak az S21,31,41 nagyon jok lettek, a regi batchekbol pedig jo az A, D, Y.Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
pohár
félisten
válasz Citroware #18537 üzenetére
Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme
Guerlain L'Homme Ideal Cologne (ha kapsz még, kifutott tavaly ősszel, a készletet árulják ki)
Byredo Bal d'Afrique (plusz Gypsy Water)
Amouage Beloved ManGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibbike01
őstag
válasz Citroware #19068 üzenetére
Itt van 16 office scent, amikkel nagyjából egyet is értek. Én valami vetiveres, frissítő fás illatot ajánlanék irodába, nem pedig egy cukros, nőcsábító "éjszakai szépfiú" illatot.
Én speciel Guerlain Homme és Mancera Cedrat Boise-t használok irodába + néha egy kis Terre D Hermes.
-
tibbike01
őstag
válasz Citroware #19101 üzenetére
Megbízható! 14 napon belül bármikor, bármit visszaküldhetsz nekik, ha valami nem okés. Ugyanazt árulják, mint a többi webáruház. Lehet, hogy belefutnak hamis parfümbe, öhibájukon kívül, de szerintem azt hamar orvosolják.
A kamu akciójukról ne beszéljünk...amik fent vannak arukeresőn webshopok rendszelhetsz tőlük nyugodtan. 90% megkapod máshol olcsóbban az adott parfümöt. Pl a Vivantis aruházat nagyon csipázzuk.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Citroware #19103 üzenetére
Te most komolyan azt gondolod, hogy a Notino bepróbálkozik hamis parfümmel? Szóval ezt direkt megtervezik?
1. A hamis parfüm csak kicsivel kerülhet kevesebbe, mint az eredeti, azon a pár % árrésen nem fog szórakozni.
2. Hamis parfüm árulásért bezárhatják a teljesen üzletet.
3. Ha hamis parfümöt árulsz elfogynak a vevőid. Eredeti parfüm= boldog vevő=boldog üzlet
4. 2020ban amikor védettek a vásárlói jogok, több ezer értékelést olvashatsz egy adott webshopról, kinyíltak a határok, nem csak hamisítással vihető lejebb egy parfüm ára.És meg lenne pár érvem...
-
-
iatti
aktív tag
válasz Citroware #19105 üzenetére
evvel egyet értek.veszek valamit amiről azt gondolom hogy eredeti,meg vagyok vele elégedve,micsoda karaj cucc aztán véletlenül belebotlok egy tényleg oricsi anyagba,azt lefosom a bokámat a meglepetéstől. régebben mintha olvastam volna,hogy valaki vett a hivatalos oldalról /márkára már nem emlékszem/,és megvilágosodott .egyszer rászánom magam én is,és veszek valamit tripla áron a hivatalos oldalról.aztán kiderül,hogy ezek hülyék,mért adják nekem száz ejróért,amit meg tudok venni harmincért is.
-
iatti
aktív tag
válasz Citroware #19111 üzenetére
én se azt mondom hogy hamisítvány általában,hanem ennyire lerontják a gyártók a minőséget. megint csak egy párszor leírt givenghy gentlemannal tudok viszonyítani.és nem a többször reformuláltal,amiről már itt is írták hogy micsoda jó anyag.nem akarok senkinek se a lelkivilágába taposni,de lehet hogy még meg se született,amikor az első változat megjelent.ott nem volt kérdés,hogy nem működik a bőrödön.azt nem tudtad lemosni .persze régebben erre is olvastam itt reakciókat,hogy egy fújással beteríted a "stadiont",ez szar. na itt van a vélemény különbség.kinek mi tartós
-
Mercutio_
félisten
válasz Citroware #19105 üzenetére
Abból, hogy noname boltokban hamisat sóztak rátok levonni azt a következtetést, hogy a notino direkt olyat küldött elég meredek.
A notino - mint minden nagy webáruház - bazinagy logisztikai raktárat üzemeltet, ott futószalagon megy a rendelések összekészítése, csomagolása. Ha hamis cucc került be, azt legfeljebb a beszállító, vagy valamelyik saját zsebre dolgozó raktáros a raktári készletben cserélte ki, amiről így értelemszerűen nem a notino tehet.iatti: Rajtad ha jól emlékszem elég sok illat nem tartós ami másoknál működik, én ebből messzemenő következtetéseket nem vonnék le. Az pedig, hogy a múlt században - azóta betiltott alapanyagok mellett - és az akkori bőrünkön mi mennyire volt tartós szerintem megint csak nem több egy információnál a múltból Btw akkoriban a szaglásunk is jobb volt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest