Új hozzászólás Aktív témák

  • slick-adam

    aktív tag

    válasz Azie #9459 üzenetére

    :D en kabe semmi gyümölcsöt es bört nem erzek a Potion Black-ben :D nalam fás jegyek (oud fökent), tömjén és rózsa. de sajnos szar kivitelezesben. nagyon MÜ az egesz. le is passzoltam a decantomat 2 perc utan.

    Un Jardin Apres la Mousson az a "kedvencem" az Un Jardin szeriabol. erdekes, hogy elvileg csak füszereket hasznalt benne Ellena, megis gyümis az összkep. görögdinnye, uborka meg valami krémesség. na ez e krémes beütes rontja el, amugy megörülnek erte. amugy rajöttem, hogy ez az Ellena csávóka iszonyat mod tul van hájpolva. szvsz egy ISO E buzi. kib....tt méreg...

    tegnap megszaglasztam ujra a Shalimar EdP-t, amiböl mar volt egy üveggel itthon, de eladtam a hülye fejemmel. fu de bánom. annyira jo, hogy örület. kabe semmi nöiest nem erzek benne meg mindig, sokkal unisex-ebb, mint a sok édes fos, amit a Dzseremi tol ferfiaknak. annyi, hogy 50+ éves nök talan levagjak, hogy Shalimar van az emberen. fiatalabbak? no way.

    ja és Guerlain Vetiver Extreme... ez is basszus, hogy miert a sima EdT-t vettem anno... :( az is ömezin persze, kb arany standard, de ebben kicsereltek a dohany illatot tömjenre, amiert megörülök. valahogy inteznem kell egy cseret.:)

    [ Szerkesztve ]

    parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák