Új hozzászólás Aktív témák

  • slick-adam

    aktív tag

    válasz Azie #7130 üzenetére

    parfümöt maganak vesz az ember. ahogy irtad, vagy nyugtatolag kell hasson, vagy hangulat fokozokent / kapcsolokent. az tök mellekes, hogy mas mit gondol. söt, nagy valoszinuseggel amugy se erzi senki az illatodat. most öszinten... naponta vagyok belvarosban csillio ember között, naponta többször allok liftben rengeteg különfele ember mellett, megis szököevente fordul elö, hogy megcsapjon egy parfüm illata EGY MASODPERCRE. tehat ez velem is igy van bizonyara. hat ezert valasszon az ember crowd pleaser löttyöt, amit adott esetben meg csak nem is szeret?
    persze ha bunko "oversprayer" az illetö, akkor mas a szitu...

    ha szorakozni megy az ember, kevesbe komoly helyre, akkor jöhetnek a "dzseremi" illatok, bar en oda is különleges, nem-tucat-illatot valasztanek (nem feltetlen niche-t...). es akkor mehet a pssz-pssz-pssz vegtelen.

    multkor is amikor "beef" volt YT-on, valami kis 14 eves mexikoi hulyegyerek posztolt videot Dzseremi vedelmere, hogy majd ö megmondja... jezusisten! ez a celközönseg? ez sajnos, ezek teszik ki a 100+ ezer feliratkozojat. az szamit nekik, hogy azok a 2bites lanyok mit mondanak. felfujjak a kölnit es kapjak a compliment-et. haha.

    mondjuk azt csinal mindenki, amit akar. mit okoskodok en "sznob" seggfej? :)

    ma esti illat: letusoltam, keszitettem egy kanna gyogynöveny teat, kis ragcsaval bevagtam magam a teve ele, hangulatfokozonak pedig ultra-cozy Gucci Pour Homme II. :))

    [ Szerkesztve ]

    parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák