Új hozzászólás Aktív témák

  • EG0

    aktív tag

    válasz walter70 #2697 üzenetére

    Még szerencse, hogy a 18 éves lányok ízlése se egyforma. :-)
    Írtad, nem volt még márkás parfümje, a "márkátlanokból" miket szeretett eddig és miket nem?
    A Douglas toplistáról jutott eszembe, hogy azt azért tisztázni kellene, hogy egy vagány, édes illatot keresel neki vagy valami kis visszafogott, virágos/citrusos darabot. Alapból elsőre tippelnék a kor miatt (meg mert úgyis pasizni akar :-D ), de hogy eddig nem volt márkás parfümje, az elbizonytalanít...
    Egyébként az eddigi tippek közül egyetértek ezekkel: a Candy, az Amor Amor, az Euphoria (annyira nem tartós..), a Coco Mademoiselle (drága!).

    A Deep Red már elég régi (2001), régies illat, nem ezt venném 2015-ben első parfümnek. Ha már egy visszafogott Boss, akkor pl. Orange. De nem erőltetném a Boss vonalat feltétlen.

    Az Alien és a Poison sem kezdő illatok, azt majd fedezze fel magának pár év múlva, szerintem.
    Általában Muglert, Diort, Givenchy-t nem vennék első parfümnek.

    A Light Blue és kockázatmentes társai szerintem akkor jók, ha egy visszafogott, gátlásos lányról van szó, akit nem zavar, hogy az egyetlen parfümjét 30-as/40-es nők használják hétköznapi, irodai illatnak, mielőtt este magukra öntik az Angelt.

    A linkelt top10-es listáról édes csajos illat a Si (Giorgio Armani) és a La Vie Est Belle is. A csak netről rendelhető illatok közül valamelyik Viva la Juicy (Juicy Couture) variánst is bátran ajánlanám tizen-huszonéves csajoknak.

Új hozzászólás Aktív témák